Prati nas

Pamela Anderson želi rusko državljanstvo!

Bizarno

Pamela Anderson želi rusko državljanstvo!

Pamela Anderson i dalje mami uzdahe gde god se pojavi, a nedavno je posetila Moskvu. Najpoznatija plavuša je u ruskoj prestonici u petak održala govor u svrhu prikupljanja novca za Međunarodni fond za zaštitu životinja i javno istakla kako bi rado uzela rusko državljanstvo.

Novinari su preneli da je ovo čudno vreme za objavljivanje takve vesti, s ozbirom na to da je CIA upravo otkrila da je Rusija pomagala Trumpu u njegovoj borbi za predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Iako je u glavni grad Rusije došla kako bi pokušala da odgovori stanovnike ove zemlje od nošenja krzna, iskoristila je priliku da izrazi želju da primi ruski pasoš: “Volim Rusiju. Osećam veliku povezanost sa Rusijom. Moja mama je delom Ruskinja, pretpostavljam, pa osećam povezanost sa ovim narodom i njihovom kulturom”, rekla je Pamela.

Ona je dalje nastavila: “Mislim da Rusi zaista znaju kako se stvari završavaju. Posedujem kanadski i američki pasoš i rado bih dodala i ruski. To bi bilo sjajno. Bilo bi mnogo lakše otići tamo”, završila je plavuša.

S obzirom na to da je Vladimir Putin izašao u susret pojedinim zvezdama, među kojima je i Steven Seagal, i obezbedio im rusko državljanstvo, ne sumnjamo da će sa Pamelom biti drugačije.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top