Connect with us

Pamela Anderson želi rusko državljanstvo!

Bizarno

Pamela Anderson želi rusko državljanstvo!

Pamela Anderson i dalje mami uzdahe gde god se pojavi, a nedavno je posetila Moskvu. Najpoznatija plavuša je u ruskoj prestonici u petak održala govor u svrhu prikupljanja novca za Međunarodni fond za zaštitu životinja i javno istakla kako bi rado uzela rusko državljanstvo.

Novinari su preneli da je ovo čudno vreme za objavljivanje takve vesti, s ozbirom na to da je CIA upravo otkrila da je Rusija pomagala Trumpu u njegovoj borbi za predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Iako je u glavni grad Rusije došla kako bi pokušala da odgovori stanovnike ove zemlje od nošenja krzna, iskoristila je priliku da izrazi želju da primi ruski pasoš: “Volim Rusiju. Osećam veliku povezanost sa Rusijom. Moja mama je delom Ruskinja, pretpostavljam, pa osećam povezanost sa ovim narodom i njihovom kulturom”, rekla je Pamela.

Ona je dalje nastavila: “Mislim da Rusi zaista znaju kako se stvari završavaju. Posedujem kanadski i američki pasoš i rado bih dodala i ruski. To bi bilo sjajno. Bilo bi mnogo lakše otići tamo”, završila je plavuša.

S obzirom na to da je Vladimir Putin izašao u susret pojedinim zvezdama, među kojima je i Steven Seagal, i obezbedio im rusko državljanstvo, ne sumnjamo da će sa Pamelom biti drugačije.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top