Prati nas

Pampers donirao pelene Institutu za neonatologiju

Sponzorisana vest

Pampers donirao pelene Institutu za neonatologiju

Pampers® unapređuje zaštitu kože bebe i proširuje svoju liniju proizvoda dodavanjem veličine 0 za prevremeno rođene bebe svojoj liniji proizvoda Pampers Premium Care za zaštitu kože sa 5 zvezdica. Dostupne u veličinama od 0 do 5, Pampers Premium Care je prvi brend koji brine o potrebama kože prevremeno rođenih beba (bebe rođene u 37. nedelji ili ranije, teške 2,5 kg ili manje). Pampers® je donirao pelene u veličini 0 instituciji koja brine o prevremeno rođenim bebama – Institutu za neonatologiju.

Prim mr sc med dr Milica Ranković Janevski, direktor Instituta za neonatologiju ovim povodom je izjavila:

“Institut za neonatologiju je najveća neonatološka institucija u našoj zemlji. Pelene koje smo danas dobili kao donaciju, a koje su namenjene bebama sa težinom ispor 2 500 gr, za nas je veoma značajan, budući da su naši pacijenti upravo te težine i manje od toga. Dobre pelene nisu samo sredstvo za negu, već predstavljaju i medicinsko sredstvo jer veličina pelena značajno utiče na razvoj kukova kod beba, a prevremeno rođene bebe su posebno osetljiva kategorija.”

Pampers je ponudio sjajan program zaštite kože bebama koje su rođene previše rano ili izuzeno male telesne težine pri rođenju, a taj pomak u zaštiti kože beba je i zvanično priznat – Pampers Premium Care je sada preporučen od strane Udruženja pedijatara Srbije.

U prilog tome, prateći sugestije mladih roditelja, i u saradnji sa pedijatrijskim sestrama, Pampers Premium Care pelene sada imaju i indikator vlažnosti (u pelenama veličine 0-3). Traka indikatora vlažnosti na peleni menja boju iz žute u plavu kada dođe u kontakt sa tečnošću. Ovo je veoma koristan dodatak i znak koji sugeriše roditeljima kada je možda vreme da bebi promene pelenu.

Zaštita sa 5 zvezdica koju vašoj bebi pružaju Pampers® Premium Care:

• Ultra nega: Spoljašnji sloj koji dozvoljava koži da diše, dostupan u svim veličinama, specijalni Aloe Vera losion (veličine 1-5) koji čini još jedan zaštitni sloj. Prostor oko pupka je specijalno dizajniran tako da ivica pelena ne dođe u dodir sa tim delom bebine nežne kože

• Ultra zaštita protiv vlage: Dry Max tehnologija je klinički testirana i obezbeđuje koži vaše bebe i do 12 sati zaštite od vlage i jedinstven sistem za upijanje kake (veličine 1-3)

• Ultra tanka: Neverovatno tanka pelena, koja štiti od vlage jednako efikasno kao i druge Pampers® pelene

• Ultra pristajanje: Pampers® Premium Care imaju super fleksibilan sistem za pričvršćivanje u svim veličinama koji se prilagođava bebi, čak i veoma maloj bebi (veličina 0-2) i istovremeno joj pruža zaštitu od curenja

• Ultra komfor: Mekani materijal koji je prijatan na dodir i pruža osećaj ugodnosti

Korišćenje Pampers Premium Care pelena uz Pampers Sensitive vlažne maramice omogućava vam da zaštitite zahtevnu kožu vaše bebe uz negu i zaštitu kakvu zaslužuje. Pampers Sensitive vlažne maramice, klinički dokazano, odgovaraju koži bebe, i koži prevremeno rođenih beba.

 

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. Sara

    26/03/2013 at 8:20 am

    I bilo je vreme, nadam se da sad nece traziti sve zivo od mama, pa i pelene.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top