Prati nas

Pao prvi poljubac!

Pao prvi poljubac!

I dok se u Boruki neprestano svađaju, u Matambu je pao prvi poljubac – između Martine i Kristine! Radovan je priznao simpatije prema Aleksandri, koja je pobedila u maloj borbi Boruke.

Aleks je odustala od traženja Tajnog imuniteta i boravak na Ostrvu odbačenih koristi da olakša dušu i poveri se Jeleni i Mii. Kaže da se u svom plemenu oseća kao Pepeljuga, jer se muškarci ponašaju kao da su u vojsci. “Malo su mi svi previše napaljeni na Survivor, previše kalkulišu, previše su opterećeni. Idu preko leševa. Staniju ne mogu gledati očima! Ona je toliko pokvarena. Juče je Matambo pobedio, ona im nije čestitala, nego je vikala: Ua, ua!!! Jedina od svih nas, zamisli!”priča im Aleks i zaključuje kako se rehabilitovala kod njih i da joj je ta noć kod odbačenih najlepša do sada.

A u njenoj Boruki i dalje traje rasprava oko muško-ženske podele. Stanija traži od Ave da i ona potvrdi kako se muškarci odvajaju, ali Ava je ne podržava. Aleksandri smeta Avina prevrtljivost. “Ava jedno kaže meni, drugo Staniji, treće Aleks, a četvrto muškarcima. Stanija uvek priča iskreno,” mišljenje je makedonskog modela.

Sebastian im objašnjava da nema razdora po principu muški-ženske, nego da su nažalost one najslabije karike u plemenu. “Meni je Stanija rekla da su se devojke dogovorile da izbace Avu. Onda pitam Aleksandru da li je to tačno, a ona kaže da nije. To me malo iritira, ne mogu ni da slušam njihove priče,” kaže Vlada.

Stanija ne odustaje, pa koristi priliku da, dok na potoku pere posuđe, kaže Avi kako je Aleks predložila da baš nju prvu izbace, jer smatra da je najslabija i fizički i psihički. “Juče ti je prebacila što si posle borbe sa Majom Lenom podigla majicu da pokažeš grudi,” ubacuje žišku Stanija. “Pa i za to neko treba da ima mu*a! Ovo nije život, ja sam se došla igrati!,”  zaključuje Ava, a Stanija kasnije pred kamerama Avino ponašanje ocenjuje kao namazano. “Glupa je ona, ali ima taktiku, igra igru!,” zaključuje.

U Matambu suprotna slika: idila i opuštenost. Ljubav na sve strane. Nikola i Marko prave zamku za ribe, Neven im pomaže oko lakših poslova, Radovan priprema večeru, Maja leškari, a Martina češlja Kristinu. Novosadska stilistkinja ima zanimljiv predlog za svoju drugaricu. “Možeš li da me poljubiš u usta? Ali ne jezikom, samo onako.” Martina sa osmehom pristaje, sledi poljubac…

Na drugoj strani Marko i Radovan razgovaraju o ljudima koji im nedostaju. Političar pita manekena da li bi mu bilo lakše da je Aleksandra u njihovom plemenu. Odgovor je naravno potvrdan. “Zbližio sam se sa Aleksandrom još prvog dana. Odmah su nas svi počeli zezati da smo par, jer smo prvo veče spavali jedno pored drugog. Bio sam joj jastuk i naravno da se nisam bunio. Nismo postali par, ja sam ovde, ona je tamo,” objašnjava Radovan.

Novo jutro u Boruki pametnije je od večeri, pa je Stanija okupila pleme kako bi se izvinila za ono što je pričala, mada stoji iza svojih reči kada je Aleks u pitanju. Pleme prihvata izvinjenje, ali većina misli da je plastično i neiskreno. No, vremena za analiziranje, svađe i pomirenja više nema, jer je na redu prva mala borba za Boruku. Svaki takmičar je ispred sebe imao četiri pločice, koje je gađao lopticama. Pobednik je bio onaj koji je prvi pogodio sve četiri, a to su uspeli samo Aleksandra i Vladimir. Posle dodatnog gađanja, u kojem je Vlada dokazao da je džentlmen jer se nije trudio da pogodi, pobedu odnosi Makedonka koja bira dupli glas za njihov prvi Plemenski savet.


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. lililli

  28. 03. 2012. at 22:29

  Sve na stranu…ali ove dvije glupacice ljigave..fuuuuj…da li to ljubljenje nekome (sem njima) treba biti interesantno ili je cilj da nam se jos vise zgade.

 2. Huh..:))

  28. 03. 2012. at 22:29

  zabolje me…:PP

 3. Marija87

  29. 03. 2012. at 00:22

  fuj!!!!!!!!!!! Odvratno!!!!!!!!!!!!!!111

 4. ba su slatke

  29. 03. 2012. at 04:46

  :)

 5. Sunny

  29. 03. 2012. at 05:06

  Ne razumem?/je li to zaraza ostala od spanskih serija??Prericavati ono sto je covek video svojim ocima i objasnjavati mu sta je u stvari gledao??
  Sad se slike iz emisija vrte po zutoj stampi uz adekvatno objasnjenje ispod??
  Malo li je sto se prenose tvitovanja,sad jos i ovo???
  Nato nije morao bombardovati Srbiju,zatrovao ju je svojim smecem putem medija!

 6. Coffee_fan

  29. 03. 2012. at 08:29

  Ne znam zasto nas konstantno obavestavaju sta ovi “vip-ovci” rade…Kako otvorim novine,svuda vesti o njima.Ovakvi Tv programi,tipa Survivor,Parovi…sve se to pusta da se narodu skrene paznja sa pravih problema….jer “vaznije” je sto se Stanija svadja,nego sto doktor uzme mito u bolnici….

 7. @Ja@SaM@NeKo

  29. 03. 2012. at 10:53

  Tracaro KUNEM SE MAJKOM AKO NE PRESTANETE PISATI O TIM “Vip Survivoru” I O “Parovima” NECU VISE DOLAZITI NA VAS SAJT…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top