Prati nas

Paparaci uslikali Bojanu Stojković!

Extra

Paparaci uslikali Bojanu Stojković!

Manekenka Bojana Stojković uslikana je kako odlazi kod rukometaša Vlade Mandića, s kojim je mediji povezuju nakon njene odluke da se razvede od Vladimira Stojkovića.

Ekipa emisije Paparaco lov pratila je Bojanu kako taksijem putuje ka ulici u kojoj živi Mandić. Kada je primetila da je neko prati, izašla je iz automobila i prišla paparacima. “Šta hoćete od mene?”, pitala je Bojana, a kad je shvatila da je reč o paparacima, doviknula im je: “Dragi moj Bože, mislila sam da ste neki ludaci.”

Nakon toga promenila je trasu kretanja i odvezla se kod drugarice. Odatle je otišla u Bijeljinu gde se, prema navodima medija, ljubila sa Mandićem.

Izvor: Pressonline.rs4 komentara

4 Comments

 1. Selena

  26/12/2011 at 11:10 am

  Da, ona je krenula kod Vlade Mandica. Pardon, pretpostavljamo da je krenula kod Vlade Mandica. Nemamo dokaz za to, ali zasto da ne, dobar trac!!!

 2. lea.cielo

  26/12/2011 at 12:31 pm

  ‘Odatle je otišla u Bijeljinu gde se, prema navodima medija, ljubila sa Mandićem.’ – HAHAHAAHAH!! OOoooOooo boooOooooze who cares?! :)

 3. Miss Kim

  27/12/2011 at 3:40 pm

  Molim vas izasla iz automobila i prisla papracima???Koja kokos -pa svaka normalna zena bi odjurila tamo gde je krenula a ne bi se jos pokazivala…ali ne i Boka pa ona voli da se slika xoxo

 4. Kaca Masic

  27/12/2011 at 9:54 pm

  i sad dobila batine pa kad trazi ku*ac sa strane eto joj.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top