Connect with us

Paparaci uslikali Bojanu Stojković!Extra

Paparaci uslikali Bojanu Stojković!

Manekenka Bojana Stojković uslikana je kako odlazi kod rukometaša Vlade Mandića, s kojim je mediji povezuju nakon njene odluke da se razvede od Vladimira Stojkovića.

Ekipa emisije Paparaco lov pratila je Bojanu kako taksijem putuje ka ulici u kojoj živi Mandić. Kada je primetila da je neko prati, izašla je iz automobila i prišla paparacima. “Šta hoćete od mene?”, pitala je Bojana, a kad je shvatila da je reč o paparacima, doviknula im je: “Dragi moj Bože, mislila sam da ste neki ludaci.”

Nakon toga promenila je trasu kretanja i odvezla se kod drugarice. Odatle je otišla u Bijeljinu gde se, prema navodima medija, ljubila sa Mandićem.

Izvor: Pressonline.rs
Loading...

4 Comments

4 komentara

 1. Selena

  26 December 2011 at 11:10 am

  Da, ona je krenula kod Vlade Mandica. Pardon, pretpostavljamo da je krenula kod Vlade Mandica. Nemamo dokaz za to, ali zasto da ne, dobar trac!!!

 2. lea.cielo

  26 December 2011 at 12:31 pm

  ‘Odatle je otišla u Bijeljinu gde se, prema navodima medija, ljubila sa Mandićem.’ – HAHAHAAHAH!! OOoooOooo boooOooooze who cares?! :)

 3. Miss Kim

  27 December 2011 at 3:40 pm

  Molim vas izasla iz automobila i prisla papracima???Koja kokos -pa svaka normalna zena bi odjurila tamo gde je krenula a ne bi se jos pokazivala…ali ne i Boka pa ona voli da se slika xoxo

 4. Kaca Masic

  27 December 2011 at 9:54 pm

  i sad dobila batine pa kad trazi ku*ac sa strane eto joj.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top