Connect with us

Par koji je oduševio svet interesantnim fotografijama se venčao

Extra

Par koji je oduševio svet interesantnim fotografijama se venčao

A post shared by MURAD OSMANN (@muradosmann) on

Sigurno ste barem jedanput do sada videli jednu od serija fotografa Murada Osmanna koje su prepoznatljive po devojci koja vodi svog dečka oko sveta držeći ga za ruku, a ovaj put su zajedno pošli, ali do oltara.

Ovaj fotograf iz Rusije je zajedno sa svojom devojkom Nataliom Zakharovom ispunio svoj Instagram nalog fotografijama sa putovanja iz celog sveta – od pirinčanih polja na Baliju, preko predivnih ulica Barselone, do luksuznih hotela i plaža.

Slike sa njihovog venčanja su nam, naravno, predstavili u njima doslednom stilu, ali su pritom i iznenadili svoje fanove jer se i njihova lica na mogu konačno lepo videti na ovim fotografijama.

“Venčanje sa mojom dragom. Obećavam da ću te držati za ruku i govoriti ti da te volim do kraja života”, potkrepio je Murad ovim rečima svoje fotografije sa venčanja.

A post shared by Nataly Osmann (@natalyosmann) on

Par se venčao blizu Moskve, a pridotato je i nekoliko detalja koji su samu lokaciju za venčanje učinili mnogo više egzotičnijom, pa je sve izgledalo kao u raju, a mladence su bili okruženi najužim članovima porodice i prijatelja.

Verili su se u julu prošle godine, a sam čin prosidbe je izgledao isto kao i fotografije sa njihovih putovanja. Naime, kada ju je Murad zamolio da joj da ruku i okrene se napred kako bi je uslikao, jedino što je Natalia mogla da oseti u njegovoj ruci je bio prsten koji je mogao značiti samo jedno.

Pročitajte još i:  Beyonce na odmoru sa Blue Ivy

 

Pročitaj ceo tekst
Povezane vesti
2 Comments

2 komentara

  1. Marianhel

    10/06/2015 at 9:37 pm

    Koliko je ovo kuul :D bar lepa i drugacija vest u moru starleta i ostalih idiota..

  2. Tijanaaa123

    10/06/2015 at 11:34 pm

    predivno :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top