Prati nas

Par koji je oduševio svet interesantnim fotografijama se venčao

Extra

Par koji je oduševio svet interesantnim fotografijama se venčao

Sigurno ste barem jedanput do sada videli jednu od serija fotografa Murada Osmanna koje su prepoznatljive po devojci koja vodi svog dečka oko sveta držeći ga za ruku, a ovaj put su zajedno pošli, ali do oltara.

Ovaj fotograf iz Rusije je zajedno sa svojom devojkom Nataliom Zakharovom ispunio svoj Instagram nalog fotografijama sa putovanja iz celog sveta – od pirinčanih polja na Baliju, preko predivnih ulica Barselone, do luksuznih hotela i plaža.

Slike sa njihovog venčanja su nam, naravno, predstavili u njima doslednom stilu, ali su pritom i iznenadili svoje fanove jer se i njihova lica na mogu konačno lepo videti na ovim fotografijama.

Repost from @wedoagency Свадьба, которую ждали миллионы поклонников проекта #followmeto по всему миру состоялась! Интернет пестрит кадрами с торжества #osmannwed Мы были счастливы создавать декор для этой уникальной пары! Наташа @yourleo и Мурад @muradosmann , огромное вам спасибо за доверие!!! Это было волшебное приключение! Мы ваши навеки!!!!! Decor – @lidseventhouse Planning – @wedoagency Photo – @andrew_bayda Venue @zhavoronkieventhall #lidseventhouse #osmannwed #follow_lids #wedding #weddingdecor #magic #ceremony #ceremonydecor #decorations #stylishwedding #chik #topevent #topwedding #свадьба #шик #люкс #красота #мечта #кудаприводятмечты

A post shared by Lidiya Simonova (@lidseventhouse) on

“Venčanje sa mojom dragom. Obećavam da ću te držati za ruku i govoriti ti da te volim do kraja života”, potkrepio je Murad ovim rečima svoje fotografije sa venčanja.

Par se venčao blizu Moskve, a pridotato je i nekoliko detalja koji su samu lokaciju za venčanje učinili mnogo više egzotičnijom, pa je sve izgledalo kao u raju, a mladence su bili okruženi najužim članovima porodice i prijatelja.

My princess✨#osmannwed #followmywed #followmeto

A post shared by Не Живанши (@want_her) on

Verili su se u julu prošle godine, a sam čin prosidbe je izgledao isto kao i fotografije sa njihovih putovanja. Naime, kada ju je Murad zamolio da joj da ruku i okrene se napred kako bi je uslikao, jedino što je Natalia mogla da oseti u njegovoj ruci je bio prsten koji je mogao značiti samo jedno.

 


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
2 komentara

2 Comments

  1. Marianhel

    10. 06. 2015. at 21:37

    Koliko je ovo kuul :D bar lepa i drugacija vest u moru starleta i ostalih idiota..

  2. Tijanaaa123

    10. 06. 2015. at 23:34

    predivno :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top