Connect with us

“Parada” 31. oktobra!
Vesti

“Parada” 31. oktobra!

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će novi film Srđana Dragojevića, Parada, svoju premijeru doživeti na Prvoj televiziji, svečana premijera će ipak biti održana u Sava centru, 31. oktobra, piše Kurir.

Film prati grupu gej aktivista koji pokušavaju da organizuju Paradu ponosa u Beogradu. Pošto je policija odbila da obezbeđuje skup, organizatori se obraćaju Limunu, koga glumi Nikola Kojo, vlasniku agencije za obezbeđenje i ratnom veteranu.

Scenario filma govori o tome šta se može dogoditi ako su dva čoveka iz potpuno različitog socijalnog miljea, pri tom jedan pravi muškarac, a drugi gej, prinuđeni da sarađuju i zavise jedan od drugog. Ima li nade za takav odnos? Mogu li se ta dva čoveka razumeti, prevladati animozitet koji osećaju jedan prema drugom i čak postati prijatelji” rekao je Dragojević.

Loading...
7 Comments

7 komentara

 1. NATALY

  28/10/2011 at 11:32 am

  Film koji, sigurno, neću gledati!!!!

 2. Sweet Mina

  28/10/2011 at 11:51 am

  “jedan pravi muškarac, a drugi gej” Ja se izvinjavam, ali od kada to gejevi nisu pravi muskarci? Pa sta su onda? Svrake? Ovaj Dragojevic mora na treznjenje, odmah!

 3. Lela

  28/10/2011 at 11:54 am

  ovo je strašno, ovim filmom hoće da pokažu da su monstrumi svi oni koji su protiv gej parade…

 4. Lela

  28/10/2011 at 11:55 am

  Sweet Mina,
  mućni malo glavom, nije to za badava stavljeno tako, Dragojević time želi da izrazi kakav je stav većine naroda prema homoseksualcima – da dele muškarce na prave i neprave. Mućni glavom pa onda uključi kompjuter. On je režiser, u tom cilju i deluje, nije mu sigurno bio cilj da ispadne glup. Ja ga ne poštujem, ali, razumimo se….

 5. tinanik

  28/10/2011 at 2:43 pm

  @Lela, svaki takav govor vrsi diskriminaciju!Definitivno nije dobro nameran prema gej populaciji, cim ih izuzima iz grupe pravih muskaraca, sto oni svakako jesu.

 6. @MojeNajbitnijeMisljenje

  28/10/2011 at 8:49 pm

  hahahahhahahahaha jedva cekam ovo da vidim :DDDDDD

 7. Lela

  28/10/2011 at 10:52 pm

  Tinanik,
  ne mogu da verujem da ne shvatate poentu. To JESTE diskriminacija ako bi bila izrečena u REALNOM životu, ali ovde je reč o tome da je to izrečeno u FILMU. To što si rekla bi bilo kao kada bi rekla da je izvršena diskriminacija prema crncima jer je snimljen film u kom se radi o policajcu koji mlati previše crnce jer ih prezire. Eto prostog primera.

  Kad bi svi razmišljali kao vas dve – filmovi ne bi ni postojali.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top