Parada najgledanija u Hrvatskoj!

Objavljeno: 18.12. 05:09

Posle Podgorice i Banjaluke, film „ParadaSrđana Dragojevića prikazana je i u Zagrebu, Rijeci i Splitu, a samo prvog dana u sedam multipleksa širom Hrvatske film je pogledalo više od 1.500 gledalaca, što je često rezultat koji domaći film postigne tokom čitave svoje distribucije, saopštio je srpski distributer „Sinefest”.

Hrvatski distributer očekuje da će „Paradu” u Hrvatskoj videti čak 60.000 gledalaca, što je više nego što svi hrvatski filmovi postignu zajedno tokom jedne godine prikazivanja. Dragojević je izjavio da nijedan njegov film nije bio ovako zapažen u Hrvatskoj. “Aplauz je trajao više od 10 minuta i bilo je zaista dirljivo. Ovakav aplauz mogu jedino da uporedim sa reakcijom publike u Novom Sadu i Nišu. U Rijeci je bilo tradicionalno odlično, ali ne kao u Zagrebu”, ispričao je Dragojević.

Glumci filma Parada su sada u Skoplju, a “turneju” završavaju u Ljubljani 20. decembra. Da li ste vi gledali Paradu?

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

3 komentara

  1. jekac

    da…predobar je film… :)

  2. @Ja@SaM@NeKo

    Ali ima puno psovki

  3. Iva *_*

    Jesam!Film je predobar.Na kraju sam plakala kao i sve moje drugarice :( ali je film stvarno dobar.I ima predobru pouku.To zna svako ko je gledao :D

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.