Connect with us

Paraolimpijci zvezde humanitarnog ponedeljka u klubu “Mr Stefan Braun”
Događaj

Paraolimpijci zvezde humanitarnog ponedeljka u klubu “Mr Stefan Braun”

Prvo humanitarno veče u desetoj sezoni najpopularnijeg beogradskog noćnog kluba Mr.Stefan Braun je tradicionalno okupilo veliki broj poznatih ličnosti.

Specijalni gost žurke bio je i Draženko Mitrović, srpski paraolimpijac, svetski rekorder i osvajač srebra u disciplini bacanje diska na proteklim Igrama u Londonu, koji je podržao humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć Paraolimpijskom komitetu Srbije. Do kraja oktobra, Mr Stefan Braun će prikupljati humanitarne priloge koji će se donirati Paraolimpijskom komitetu Srbije za kupovinu neophodnih sportskih rekvizita, za nove uspehe naših paraolimpijaca.

Zaštitna lica ovog kluba, Vlada Stanojević i Marina Kotevski animirali su brojne goste kluba da doniraju novac, a za šankom su se našli pevačica Darija Stanojević, Cvija, manekenka Gordana Radić, Vladimir Matović iz grupe Elitni odredi i mnogi drugi.

Veliko interesovanje među gostima izazvala je i humanitarna licitacija sportskih rekvizita a najveću cifru dostigle su majca i kačket sa potpisima svih osvajača medalja na proteklim Paraolimpijskim igrama u Londonu.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top