Connect with us

Paris Jackson pozirala bez odeće i otkrila zašto je golotinja INFoto

Paris Jackson pozirala bez odeće i otkrila zašto je golotinja IN

Golotinja je ono što nas čini ljudima, kaže ona (foto: Instagram/parisjackson)

Golotinja je ono što nas čini ljudima, kaže ona (foto: Instagram/parisjackson)

Paris Jackson je nova holivudska IT devojka, a mlada zvezda je na Instagramu pokazala koliko voli svoje telo i da se ne stidi da ga pokaže.

Pored nagog crno-belog portreta na terasi, 19-godišnja ćerka Michael Jaksona je napisala i podužu poruku fanovima u kojoj je objasnila šta za nju zapravo predstavlja golotinja.

“Biti nag je deo onoga što nas čini ljudima. Meni pomaže da se što više povežem sa Majkom prirodom. Obično sam gola kada sedim u bašti. To je zaista divna stvar i ne morate da je učinite seksualnom na način kako to čine mnoge holivudske zvezde (i mediji). Postoje različiti načini upijanja energije Majke prirode, a moj omiljeni je upijanje Zemljinih vibracija prilikom kontakta golih stopala i zemljišta, kao i upijanje sunčevih zraka putem gole kože. Ovo sam ja i odbijam da se stidim i sakrivam svoja uverenja. Svako od nas ima pravo na svoje mišljenje i svoje verovanje, ne slažemo se uvek i to je OK. Ali,poštovanje drugih je ono što nas čini ljudima i što nas povezuje. I kako je to loša stvar?”, pita se na kraju Paris.

Da li se slažete sa njom?Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top