Parovi: lizanje poda i pokazivanje intimnih delova tela (VIDEO)

Objavljeno: 20.04. 12:37

Parovi rs

Mnogo skidanja za jedno veče (foto: Printscreen)

Parovi ne bi bili Parovi da se neko ne skine. U sinoćnoj emisji Goli život čak dvoje takmičara je podelilo svoje intimne delove kako sa ostalim učesnicima, tako i sa ostatkom regiona.

U pitanju su Anamarija Džambasov i Zmaj od Šipova. A, šta ih je navelo na iznenadni striptiz?

“Ja sam ovde seksualno ugrožen, već godinu dana” rekao je Zmaj. Pošto mu nije poverovala, Anamarija ga je naterala da dokaže. Zmaj je bio više nego rad da se skine i pokaže čime je obdaren.

Ali, posle Zmaja, na nagovor ostalih učesnika i Anamarija je pokazala šta ima.

I to nije sve. Posle kratkog ubeđivanja od strane Milomira Marića i takmičara, Zmaj od Šipova je krenuo da liže pod. I sve to, kako bi dokazao privrženost Mariću, za kojeg bi kako kaže i krv dao.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

2 komentara

  1. Brendon

    Fuuuuj i bljaaaak NERAUČUNLJIV i PATOLOŠKI a i mnogo RUŽAN LAŽOV Zmaj tj “miš od Šipova” bacio je svome ocu betonski blok u grudi i nakom nekoliko meseci je otac preminuo! Pucao je na svog brata Rajka, tukao je često svoju majku, tukao je sve žene i čak i silovao, ko i svog prosinka, koji ga je i tužio, a imao je često odnos sa ovcama! Postoji i snimak! Maltretira sve seljane u i oko Šipova a i policijski je doušnik! Nema ništa, ni zemlje a ni stoke, sve laže. Pa da to sve što on LAŽE ima, dali bi bio godinu dana u rijalitiju, zapitajte se!?!? Dodjite u Šipovo i čut čete baš mnogoooo verodostojnih priča o tom BOLESNIKU! Bio je kod nas i GASTOZ i on zna mnogo toga ali neče tamo da kaže.

  2. Brendon

    Ružni Zmaj ili Miš od Šipova i debela krmača LAŽOV Irvaska su jedini jedno za drugo. Zamislite da imaju decu, pa morali bi prvih petoro baciti, toliko bi im bila ružna deca! Treba ih oboje pod hitno kastrirati/sterilizirati da se ne razmnožavaju!

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.