Pau Gasol: Obrijao se posle 9 godina zbog opklade

Objavljeno: 14.09. 16:23

Pau Gasol obrijao se zbog opklade sa bratom Marcom

Španski košarkaš Pau Gasol obrijao je bradu posle devet godina i to zbog opklade unutar njegove Fondacije.

Španac Pau Gasol, košarkaš LA Lejkersa, bio je prinuđen da se posle čak devet godina prvi put obrije i ukloni sa lica bradu po kojoj je prepoznatljiv. I to sve zbog opklade sa bratom, koja je pala pre nekoliko meseci. 33-godišnji Pau i njegov pet godina mlađi brat Marc osnivači su Gasol Fondacije. Poznati košarkaši se njihovom fondacijom zalažu za edukaciju dece o zdravom životu.

Dvojica braće kladila su ko će biti bolji trener deci, u grupama koje je organizovala njihova Fondacija. Pošto je stariji brat imao slabije rezultate sa svojom grupom za zdraviji život morao je da održi reč zbog opklade i obrije se.

Pošto obojica žive u Americi, gde je jedna trećina dece gojazna, odlučili su da tu brojku od preko 23 miliona gojazne dece smanje, jer gojaznost povećava rizik od mnogih teških bolesti. Pau i Marc odrasli su u doktorskoj porodici i veoma su svesni posledica koje gojaznost donosi. Fondaciju su osnovali ove godine i ovo je jedan od načina na koji je promovišu.

Pau je ovog leta radio sa UNICEF-om i aktivirao se u pomoći deci.

Pogledajte kako se Gasol rešio svoje poznate brade.


D. J. / Tracara.comŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...