Connect with us

Penelope Cruz postaće najstarija Bondova devojka!
Film

Penelope Cruz postaće najstarija Bondova devojka!

Penelope će titulu preuzeti od glumice Honor Blackman

Velika čast ukazana je lepoj Španjoljki Penelope Cruz – iako uskoro puni 40 godina, naći će se u ulozi nove Bondove devojke –  koja se uvek prepoznaje po mladalačkom izgledu i dobroj formi!

Holivudska glumica španskog porekla počeće sa snimanjem novog filma o Džejmsu Bondu već na leto, a glumiće najnoviju Bondovu devojku iako ove godine puni 40 godina. Ovom ulogom, Penelope će postati najstarija Bondova devojka od početka snimanja filmova o čuvenom tajnom agentu.

Ljudi iz produkcije ovog filma navodno su izjavili da su godinama unazad želeli Penelope za ovu ulogu ali da je ona uvek bila zauzeta zbog prethodno ugovorenih obaveza.

Titulu najstarije Bondove devojke, Penelope će preuzeti od britanske glumice Honor Blackman, koja je imala 39 godina kada se pojavila u ulozi Pussy Galore, jedne od najpoznatijih Bondovih devojaka ikad.

Penelope, koja bi trebalo da se porodi ovih dana, izjavila je nedavno da traži uloge koje će joj predstavljati izazov. Pretpostavljamo da će novi angažman biti jedan od njih

U.H.N. / Tracara.com

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. DZEJZI

  02/06/2013 at 9:32 pm

  Ali ona to zaista i zasluzuje :)

 2. omnia

  02/06/2013 at 10:36 pm

  Super vest! Znaci, obavezno se gleda novi Bond.

 3. truestory

  03/06/2013 at 1:53 pm

  Not sure if compliment or an insult.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top