Prati nas

Pet godina nakon intervjua na Tračari: Pomirili se Jelena Karleuša i TV Pink

Extra

Pet godina nakon intervjua na Tračari: Pomirili se Jelena Karleuša i TV Pink

Čini se da je Jelena Karleuša na dobrom putu da zakopa ratne sekire sa svima: kako pričaju dobro obavešteni izvori, pop diva i Željko Mitrović, vlasnik TV Pink pomirili su se, pet godina nakon što su prekinuli komunikaciju zbog intervjua koji je JK dala za portal Tracara.com.

“Ja sam tim Jelene Karleuše. Neka se Pink i Prva otimaju oko pevača, a ne obrnuto. Malo su mi tužni pevači koji se nude i utrpavaju, pa ih Pink i Grand tretiraju kao stoku, bez poštovanja, kao potrošnu robu. Zašto bi ih i poštovali kada oni ne poštuju sami sebe? Meni se blago rečeno je*e za televiziju i novine, jer su moji profili na društvenim mrežama dominantiji od toga. Ja trebam medijima, ne obrnuto. Bez mene, domaći šou biznis bio bi jedna jeftina smorčina,” rekla je Jelena tada za Tračaru i pokrenula rat koji je, navodno, danas završen.

Uz obostranu želju za pomirenjem pop zvezda i vlasnik televizije Pink obavili su razgovor, kojim je zvanično stavljena tačka na višegodišnji rat, piše portal Telegraf.

“Jelena i Željko, kao ni Milica Mitrović, ne razgovaraju skoro pet godina. Tačka spoticanja bio je jedan Jelenin intervju”, priča izvor.

Jelenu ćemo uskoro gledati u emisijama “ružičaste” televizije, a pitanje koje se postavlja jeste da li pomirenje sa Pinkom znači i eventualni odlazak iz žirija Zvezda Granda.

“Ovo je šou-biznis i ljudi kako se posvađaju, tako se i pomire. Nije to ništa čudno. S tim u vezi, ne bi iznenadilo da Jelena naredne godine bude član žirija nekog projekta na Pinku, umesto na Grandu. Ništa nije isključeno”, objašnjava izvor.

Ovim povodom oglasio se Jelenin portparol, koji nije bio opširan u odgovoru. “Cilj nam je da imamo dobre odnose sa svim medijima”, kratko je rekao Zoran Birtašević.


3 komentara

3 Comments

 1. Kompleksasi

  03. 10. 2018. at 02:01

  Ovo definitivno nijeistina. Najobicniji trac lazne dive nameren drmanju kaveza Sasi Popovicu. Ko nasedne jadan je.

 2. BOOM!

  03. 10. 2018. at 12:14

  Koji je ovo put da “Diva” pljuje pa lize?? Koji?
  Sad ce odjednom i rijaliti da zavoli i da udje u zadrugu??

 3. Tračarina Seka

  14. 10. 2018. at 20:35

  Birtaševička dala guze. Pa sad rešava s.r..a.nj.a koje ne Diva napravila?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top