Prati nas

Petar Strugar poziva muzičare na takmičenje

Video

Petar Strugar poziva muzičare na takmičenje

Strugar vas poziva da učestvujete u zanimljivom muzičkom takmičenju

 

Mladi glumac Petar Strugar, koji se proslavio ulogom u filmu Montevideo, Bog te video, snimio je interesantan viral kojim se pozivaju svi zainteresovani bendove, ljubitelji legendarnog britanskog benda Depeche Mode, da se prijave na jedinstveno muzičko takmičenje.

Naime, brend Tuborg u saradnji sa festivalom Vračar Rocks! organizuje nesvakidašnje takmičenje za sve autorske bendove u okviru promocije koncerta Tuborg presents Depeche Mode.

“Sve do 15. aprila bendovi će moći da postave svoj video ili audio snimak na YouTube kanalu na kom će izvesti jednu od pesama grupe Depche Mode. Ne tražimo da bend skine neku od pesama već da je u svom maniru obradi, da čujemo kako Depeche Mode zvuče u heavy metal, punk, hip-hop, electro, reggae, blues ili bilo kom drugom žanru koji svira vaš bend”, kaže Petar, dodajući kakve su propozicije takmičenja.

“Top 5 bendova sa najviše glasova, odnosno lajkova na Tuborg Facebook strani, dobiće priliku da nastupe 18. aprila u klubu Božidarac, u sklopu Vračar Rock festivala pred stručnim žirijem koji će odabrati pobednika. Bend koji bude pobedio nastupiće na dan koncerta, 19. maja, ispred kapija Ušća i osvojiće novčani fond za kupovinu instrumenata za svoj bend” izjavio je Petar, koji je u pomenutom viralu pokazao da zna da svira bubnjeve.

Redakcija Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. aawwwrrr

  26/03/2013 at 10:24 am

  Samo cekam da me oplodi.

 2. nicol

  26/03/2013 at 12:52 pm

  Jako je simpatican, toliko nenametljiv i jednotavan a ima harizmu. Pravo osvezenje.

 3. nije bitno

  26/03/2013 at 1:58 pm

  Jako lep i harizmatican momak! :)

 4. Jenny

  26/03/2013 at 3:48 pm

  Petar je bas strava lik! :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top