Prati nas

Pevač i njegov usvojeni sin već nose istu garderobu!

Extra

Pevač i njegov usvojeni sin već nose istu garderobu!

Već uklapaju stajlinge! (foto: Facebook)

Već uklapaju stajlinge! (foto: Facebook)

Pobednik Zvezda Granda Amar Jašarspahić Gile nedavno je raznežio javnost kada je objavljeno da je usvojio dečaka Alena.

Koliko mu je mališan prirastao srcu govori i to što su Gile i Alen već počeli isto da se oblače. Na Facebooku je Gile objavio fotografiju na kojoj su on i njegov sin u istim zelenim jaknama.

Inače, Amar je nedavno progovorio kako je došlo do toga da usvoji dečaka.

“Nedavno sam posetio napuštenu decu u Zenici i Sarajevu i tad sam upoznao Alena. Pitao me je: “Mogu li ja ići s tobom”. Rekao sam mu da ću videti šta mogu da uradim. Onda sam otišao na nastup u Švajcarsku i, kada sam se vratio, svratio sam do diskoteke da vidim da li je sve u redu. Zatekao sam tog malog, koji me je čekao”, rekao je Amar za Kurir.

“Kazao mi je da je pobegao iz doma i da ne želi da se odvaja od mene. Nisam imao srca da ga vratim, ne znam šta mi se dogodilo. Pozvao sam Centar za socijalni rad i nije bilo nikakvog razloga da odbiju molbu da dečak ostane kod mene jer imam mesečna primanja. Kad nisam kod kuće, on brine o mojoj majci, koja se oporavlja od operacije.”

Redakcija Tracara.com

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. N

  27/10/2014 at 3:02 pm

  Ne razumem kako mogu deca tako lako i brzo da se usvajaju??!! Pa znam da parovi imaju poteskoca i provere po par meseci za usvajanje, papirologije, ispitivanja, primanja itd… Posebno on nije u braku Amar, a i bio je skoro u sex skandalu oprtuzen da je obljubio maloletnika u wc-u kluba.

 2. MaxMara

  27/10/2014 at 5:15 pm

  Bravo majstore! Legenda si! Bog ti podario zdravlje i dug zivot! Ne mogu ni zamisliti koliko si decaku ulepsao zivot! Bravo!

 3. STARSHIP**

  27/10/2014 at 5:30 pm

  MENI SVE OVO SMRDI NA LOS MARKETING ISKRENO!!!!
  DJECA SE NE USVAJAJU TEK TAKO, DJECA KOJA SE USVAJAJU MORAJU DA IMAJU OBA RODITELJA I ADEKVATNE USLOVE… DIJECU NE DAJU U PEDOFILSKU PORODICU

 4. Maja

  27/10/2014 at 6:56 pm

  Ovo nije normalno….

  Godinu dana papirologije, razgovora sa socijalnim radnicima…. oba rodielja, prmanja, krov nad glavom. Pa se da dobije dete, ali socijali radnici i dalje proveravaju kakose ponasaju prema detetu..Uh, to je jedan dug put! I sta kaze – 4-godisnjak brine o njegovoj staroj majci kad je on odsutan ??

 5. Lungo mare

  28/10/2014 at 12:37 am

  Ma koje usvajanje.Tužno da se olako igra i prodaje neka priča.
  Mnogo ljudi želi posvojenje i treba proći trnovit i dug put da bi se došlo do skrbništva.Ne vjerujem u ovu priču i sumnjam da AMARGILEJAŠARSPAHIĆ ima bilo koji preduvjet .Ma o čemu pričamo.Jedna komercijalna televizija udomila AMARAGILETAJAŠARSPAHIĆA a sad bi on bio medijski dobrotvor.Dobar čovjek bjerojatno je,ali on nema nema kvalifikaciju niti jednu za sigurnost sutrašnju mladog preljepog stvorenja.Pogledajte njega Gileta kako izgleda…izgleda kao jedna obična debela svinja koja robuje masnom hranom i njegov želudac vlada njegovim mozgom.Izgleda nikako ,samo ždere i širi vrat.Da mlad je i izdržava.Gade mi se likovi koji nevode računa o sebi i nemaju nikakve higijene niti stila života,samo ..krkaj…krkaj…nakrkaj se isprdi se,podrigni se…ma ovdje je riječ o budaletini koja je do jučer nosila gumene cipele i debela bijele čarape,pa se malo dočepao velikok grada pa nama prezentira moć svojom masnom trbušinom….fujjjj.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top