Prati nas

Pevač u strahu: Maloletnicima plaćaju da me prebiju!

Šokantno

Pevač u strahu: Maloletnicima plaćaju da me prebiju!

Uplašen za svoj život!

Uplašen za svoj život!

 

Folk pevač Aca Lukas, koji zbog ne tako lepih stvari u poslednje vreme puni stupce novina, zatražio je policijsku zaštitu! On navodi da mu je bezbednost ugrožena i poručuje da je maloletnicima plaćeno da ga isprebijaju!

Lukas kaže da se boji za bezbednost svoje porodice i sebe, zbog čega je juče u jednoj policijskoj stanici u Beogradu, nakon dvočasovnog davanja iskaza, zatražio policijsku zaštitu.

“S obzirom na to da sam dobio saznanja da sam ugrožen na život i telo ja i moja porodica, pozvan sam u policiju da dam iskaz povodom toga. Verujući u ovu državu i sprovođenje zakona, zatražio sam policijsku zaštitu, znajući o kakvim se ljudima radi, pre svega za suprugu i decu, onda i za sebe. Imam saznanja, a ta saznanja ima i policija, da su uglavnom maloletna lica dobila unapred novac da izvrše fizički napad na mene, a to po nalogu i finansirajući ljudi s kojima sam duže vreme u sukobu i koji žele da me ocrne, da unište moju egzistenciju, karijeru, mene i moj život. S obzirom na to da je reč o jednoj vrlo uticajnoj ličnosti, koja se bavi politikom i drugoj koja je iz sveta podzemlja a predstavalja se kao biznismen apsolutrno shvatam da je ispravno što sam se odlučio na ovaj korak jer verujem u državu i policijske organe i znam da će me zaštiti kao svakog građanina ove zemlje od ovakvih napasnika i reketaša”, izjavio je Lukas za Alo, prenosi izvor.

Redakcija Tracara.com


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. pixie

    12. 06. 2014. at 12:34

    Ima jedna poslovica, kaze ‘Ne drzi se s kim se nisi kadar pocupati’. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top