Connect with us

Pevačeva devojka imala spontani pobačaj!
Vesti

Pevačeva devojka imala spontani pobačaj!

ena gile

Pobednik prošle sezone emisije Zvezde Granda, Amar Gile Jašarspahić tuguje: mladi pevač saopštio je da je njegova devojka imala spontani pobačaj, prilikom kog je izgubila blizance.

Njegova devojka Ena Sarajlić je hitno prevezena u bolnicu, gde je tri dana provela pod lekovima za smirenje, a sada se nalazi na oporavku u svojoj kući u Kaknju.

“Gile je tužnu vest saznao na jednom od svojih nastupa u Zagrebu. Prijatelji su mu javili da je njegova devojka tokom noći prokrvarila. Nažalost, lekari su konstatovali da je izgubila obe bebe. Amar je odmah seo u auto i otišao u bolnicu i tu je nekoliko minuta razgovarao s devojkom. Ona je bila tužna i utučena i želela je da bude sama,” priča izvor blizak ovom pevaču.

I sam pevač potvrdio je pisanja medija, naglasivši da mu je veoma teško zbog svega što se događa. “Teško mi je, Ena je imala spontani pobačaj. Žao mi je što nisam bio pored nje i ne znam šta se tačno dogodilo. Sada sam joj potrebniji nego ikad i neću je ostaviti samu. Njoj je najgore,” kaže on.

Redakcija Tracara.com
Foto: Facebook

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. h

    18/06/2014 at 3:19 pm

    Ovo je laz… njegov otac je sve demantovao . Dajte ljudi nemoj da se šalite sa ovakvim stvarima

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top