Prati nas

Pevačica isprozivala kolegenice: Najlakše je zaboraviti grudnjak i obući tangice

Extra

Pevačica isprozivala kolegenice: Najlakše je zaboraviti grudnjak i obući tangice

Danijela kaže da je uprkos pritiscima uspela da se odupre trendu (foto: Facebook)

Danijela kaže da je uprkos pritiscima uspela da se odupre trendu (foto: Facebook)

Pevačica Danijela Martinović nikada nije bila poznata po skandalima i svoju vezu sa kolegom Petrom Grašom držala je od očiju javnosti.

Ona je nedavno promovisala novu pesmu Volim barabu, i u intervjuu za radio Dalmacija, osvrnula se na kolegenice koje svakodnevno izbacuju provokativne fotografije na društvenim mrežama. Danijela kaže da je uspela da se odupre tom trendu.  “Ne mogu reći da nisam bila poljuljana, lagala bih. U jednom trenutku poljulja te situacija u kojoj jesi, pa ti misliš jesi ti lud ili su svi oko tebe ludi, dakle nešto ne štima” kaže pevačica.

Ona dodaje: “Ako se ne uklapaš, svi te gledaju krivo i ti se osećaš kao neko s posebnim potrebama na bilo koji način, ali sva sreća da sam ostala istrajna u tome i sva sreća na ljudima koji mene poznaju u dubinu duše i znaju zaista ko je prava Danijela. Mislim da je najjednostavnije izići bez majice, zaboravit grudnjak, obući tangice, ja zaista mislim da to može apsolutno svaka žena koju pogledate, a kad trebaš dati nešto više, svoj personallity, kad moraš iza svoje izgovorene riječi stati i kad moraš otpjevati pjesmu, kad iza svoje izvedbe moraš stati onda je to nešto puno više, a ja sam uvijek gledala malo više od sebe, sitna sam valjda pa nemam pojma. Uvijek su me privlačile visine…”, zaključila je Danijela Martinović.loading...
Pročitaj ceo tekst
Reklama
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top