Connect with us

Pevačica otkrila: ‘Da nisam abortirala, moj sin bi danas imao 16 godina!’
Život

Pevačica otkrila: ‘Da nisam abortirala, moj sin bi danas imao 16 godina!’

Nicki Minaj kakvu nismo videli dosad! (foto: Instagram)

Nicki Minaj kakvu nismo videli dosad! (foto: Instagram)

Iako u poslednje vreme šokira time što u prvi plan stavlja svoje obline, ovoga puta Nicki Minaj je privukla pažnju na sasvim drugačiji način: iskrenom ispovešću u novoj pesmi.

Pesma All things go je svojevrsni uvod u album The Pinkprint, a u njoj Nicki na veoma emotivan način govori o svojoj ranjivosti i pogrešnim odlukama u prošlosti koje su joj promenile život. Pored toga što spominje raskinutu veridbu i bol zbog gubitka rođaka, Nicki otvoreno iskazuje i svoja osećanja povodom abortusa koji je izvršila u 15. godini.

Reperka koju nismo navikli da čujemo u ovakvom izdanju u stihovima nove pesme govori kako bi njen sin danas imao 16. godina, kao i da veruje da je on anđeo čuvar njenog brata.

Svojstveno ovoj pevačici punoj samopouzdanja pesma nije do kraja obojena tamnim bojama. Na kraju ona izražava svoju nadu da će kroz 7 godina voditi svoju ćerku u obdanište.

Poslušajte potpuno drugačiju Nicki Minaj.

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. Trish

  04/12/2014 at 8:25 pm

  Je li samo za mene tako ili ovde nema zvuka?

 2. watt

  04/12/2014 at 8:30 pm

  @Trish Blago tebi,kod mene ima zvuka.

 3. Nicki Minaj's Biggest Barb

  04/12/2014 at 9:03 pm

  Pjesma me rasplakala. Nemam riječi. Repuje o tome kako treba da cijenimo vrijeme i ljude u našem životu jer život brzo prolazi,ali kako će ona biti mirna ako za 7 godina bude vodila ćerku u predškolsko.Repuje o tome kako želi da joj mlađi brat maturira da bi uspjeo u životu i kako obožava starijeg brata koji je gleda kao Oniku a ne slavnu Nicki Minaj. Repuje o tome kako je činjenica da majku voli više od života. Repuje o rođaku koji je upucan greškom jer ga je ubica pomiješao sa nekim. Repuje o svom životu. Sad ljudi koji je ne vole pametno ćute,jer za ovu savršenu pjesmu nemaju ništa loše da kažu. Bez izgleda oni bezosjećajni kao @watt. Svaka ti čast,sprdaj se sa nekim ko je napisao ovakvu pjesmu. Bravo Nicki,svaka čast za otvaranje srca fanovima! ♥

 4. Wolf

  04/12/2014 at 10:17 pm

  Brevo <3

 5. Naninanaj

  04/12/2014 at 11:25 pm

  Ona ima 31 godinu ? Neverovatno, deluje jako mladje….E sad , ovo mi vise lici na marketing.I vrlo licemerna poruka, znaci, mlade trudnice, koje niste pazile, radjajte,To je lepo, ali upotreba zastite je mnogo bolji marketing.

 6. leMi

  05/12/2014 at 3:24 am

  Sledece ce da kaze da je prezivela pokusaj silovanja, ili su je maltretirali u skoli ili nesto slicno… Klasika.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top