Connect with us

Pevačica šarmirala inspektorku i spasila nastup!

Vesti

Pevačica šarmirala inspektorku i spasila nastup!

tamara filipovic

Nakon velikog uspeha duetske pesme sa Juiceom Proslo me je sve, Tamara Filipović u poslednje vreme radi i po četiri dana nedeljno. No, vikend koji je za nama definitivno će joj ostati u sećanju.

Uprkos tome što je mislila da će isti pamtiti po maleru i pehovima koji su se nizali na kraju je sve prošlo u savršenom redu pa čak i ono od čega pevači najviše strahuju a to je dolazak finansijske policije u diskoteku u kojoj nastupaju.

“Taj dan je bio užasan. Pokvarila su nam se kola, kasnili smo, zalutali zbog nevremena… “ priča Tamara svoju avanturu u Pljevljima, i nastavlja:

“Kada su mi neposredno pred početak nastupa u diskoteci „Cezar“ rekli da je u lokalu finansijska policija umalo se nisam onesvestila! Već sam se pomirila sa time da je noć propala i krenula sam u susret inspektorki koja mi se na moje veliko iznenađenje srdačno osmehnula. Rekla je da neće biti nikakvih problema i da će nas ubrzo pustiti da počnemo sa koncertom ali da seprethodno fotografišem sa njenim sinom koji me obožava i koji je već bio tik do bine.”

tamara filipovic 2

Podrazumeva se da je Tamara sa zadovoljstvom izašla inspektorki u suret, koja je čak i po završetku svog radnog vremena došla u Cezar i ostala do ranih jutarnjih sati.

Redakcija Tracara.com
Loading...

5 Comments

5 komentara

 1. I Am Sasha Fierce...

  21/04/2014 at 2:11 pm

  povracam…

 2. Redbull

  21/04/2014 at 7:25 pm

  Bas on zna ko je Tamara Filipovic

 3. Mara

  21/04/2014 at 10:41 pm

  Ko je Tamara Filipovic? Moram da guglam malo, izgleda nisam u toku.

 4. Troll

  22/04/2014 at 1:59 am

  Pogledajte spot sa Juiceom. Jos jedna u nizu napucanih silikonima, nista novo …

 5. komunalna inspekcija

  24/04/2014 at 8:50 am

  ne sprdaj se mala srece ti,nisi pjevala u diskoteci no u lokal,a kakva inspektorka mrco,ne mastaj tu su noc svi lokali radili,jer su Pljevlja mali grad pa izadju svima u susret i lokali rade duze.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top