Prati nas

Pevačica se udala sa 750.000 dolara na glavi!

Extra

Pevačica se udala sa 750.000 dolara na glavi!

Romantično venčanje 29-ogodišnje pevačice! (foto: Yahoo)

Romantično venčanje 29-ogodišnje pevačice i tijara od 750.000$! (foto: Yahoo)

Pevačica Ashlee Simpson imala je pravo romantično venčanje, o kojem mašta svaka od nas! Ona je u nedelju izgovorila sudbonosno da svom dugogodišnjem partneru, glumcu Evan Rosu.

Do oltara je ispratio njen petogodišnji sin Bronx, a ceremonija venčanja bila je održana u kući majke njenog supruga, legendarne pevačice Diana Ross. Umesto vela, Ashlee je nosila tijaru vrednu 750.000$!

ashlee-vencanje (2)

29-ogodišnja nevesta nije bila jedina u belom. Sem nje i njena starija sestra Jessica, kao i deveruše CaCee Cobb i Evanove sestre Chudney, Rhonda Tracee Ross, nosile su bele haljine.

Evanova majka Diana na početku ceremonije otpevala je svoju hit baladu Endless Love. U izjavi za The Insider With Yahoo otkrila je da je venčanje prošlo savršeno!

ashlee-vencanje (1)

“Nakon oblaka kiše koji je trajao svega par minuta, došla je duga! U prisustvu voljenih članova porodice, divne muzike, divnih govora brižnih prijatelja i razdragane igre dece, proveli smo predivan dan… Čestitam Evanu i Ashlee. Svom sinu i njegovoj suprugi želim samo ljubav, sreću i radost!”, rekla je legendarna Diana Ross.

ashlee-vencanje (3)

Redakcija Tracara.com

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. ZaZarazna

    03/09/2014 at 2:13 pm

    bilo bi još lepše da nije toliko namrštena

  2. ...

    04/09/2014 at 1:35 am

    Ova namrstena na poslednjoj fotografiji joj je sestra.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top