Prati nas

Pevačicina šestogodišnja ćerka donirala igračke

Vesti

Pevačicina šestogodišnja ćerka donirala igračke

goca trzan lena

Goca Tržan zajedno je sa ćerkom Lenom posetila halu Pionir, jedan od kolektivnih smeštaja raseljenih lica iz Obrenovca, gde je pevačicina ćerka svoje igračke poklonila ugroženim mališanima.

“Došla sam pre sveg da moje dete ima predstavu šta se dešava i da vidi kako izgleda kada izgubiš sve u životu, kako bi znala više da ceni to što ima. Prethodnog dana odnela sam hemiju, namirnice i posteljinu u zgradu Udruženja novinara, a danas smo odlučile da donesemo igračke za decu koja nisu uspela da iznesu svoje iz poplavljenih domova,” rekla je Goca, dok je njena ćerka delila igračke.

“Mnogo smo pričale o svemu i nisam morala da je nagovaram da se odrekne svojih igračaka. Gledala je na televiziji sve što je zadesilo te ljude i onda me pitala: „Mama, je l‘ ovo sve kiša napravila i zašto je priroda takva prema nama? Onda sam joj rekla da je to zato što smo mi loši prema prirodi, na šta me ona pitala da li su poplavljeni samo oni koji su bili zli prema prirodi.Objasnila sam joj da, za razliku od nas koji možemo da biramo kakvi ćemo biti prema prirodi, ona ne može da bira na koga će kiša da pada, pa ispaštaju i nevini”, istakla je pevačica.

Tracara.com/Kurir
Foto: Hello!


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Katja

    21. 05. 2014. at 17:24

    Bravo za Gocu! Ovako se vaspitava dete, da od malena sve razume, i sve nepravde nanesene u zivotu.

  2. pifi

    22. 05. 2014. at 16:04

    Jako lepo, slazem se sa Katjom :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top