Prati nas

Pijana Ana Nikolić šampanjcem polivala Daru Bubamaru

Bizarno

Pijana Ana Nikolić šampanjcem polivala Daru Bubamaru

U elementu: Ana Nikolić (foto: Kurir)

U elementu: Ana Nikolić (foto: Kurir)

Dnevni list Kurir je objavio fotografije pop pevačice sa proslave krsne slave Svete Petke. Ona je u jednoj kafani na Adi Ciganliji okupila brojne prijatelje i kolege, a kad se veselje zahuktalo, potpuno se razuzdala, pa je otvorila flašu šampanjca od pet litara i prskala goste!

 

Rešila je da proslavi i rođendan, ali i useljenje u novi stan od 137 kvadrata. ”Ana je bila toliko raspoložena što se napokon useljava u svoj stan da je stalno uzimala mikrofon i prozivala kolege da joj se pridruže dok je pevala. Kako nije imala vremena da ranije proslavi rođendan, odlučila je da ove večeri sve nadoknadi,” priča izvor i dodaje:

Dara Bubamara kao da je jedva dočekala takav vid zabave! Bukvalno je shvatila reči slavljenice, koja ju je sve vreme „ložila“ kako je veoma moćna, govoreći joj da nema bolje pevačice od nje. Onda se ova, valjda da to potvrdi, otimala za mikrofon, a vrhunac je bio kad se pred svima izvijala i provokativno mesila svoje grudi. Za razliku od nje, Aco Pejović je otpevao nekoliko pesama kao pravi gospodin, dok je Goga Sekulić presedela veći deo večeri jer se nije osećala dobro.”

Slavski i pravoslavno, zar ne…

P.Ž./Tračara

 


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. acko

  29/10/2014 at 6:00 pm

  patuljci u akciji

 2. pipi

  29/10/2014 at 7:29 pm

  Ana nema neki glas,ali ljudi moji kakav stimung na nastupima pravi zena..razvaljuje,nzm,svasta se pisalo o njoj ali mi je nekako gotivna i otkacena skroz..

 3. MisSteele

  31/10/2014 at 12:29 pm

  Došlo vreme da se slava slavi u kafani. Znači ovaj narod je poremećen totalno!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top