Prati nas

Pijana Marijana Čvrljak vređala policiju, treznili je u stanici

Šokantno

Pijana Marijana Čvrljak vređala policiju, treznili je u stanici

nemes-marijana-seks-kafana-1398240475-484647

Stare navike teško izumiru – pobednica Velikog brata Marijana Čvrljak provela je vikend na trežnjenju u zagrebačkoj policiji!

Ona je sa dve prijateljice, u subotu u 2.30, pokušala da uđe u noćni klub Team u Zagrebu, ali ih obezbeđenje nije pustilo jer su bile pijane i bahato su se ponašale. Galame su, vređale i psovale na ulazu noćnog kluba, pa je obezbeđenje pozvalo policiju.

Kada je policija stigla, Marijana nije želele da im pokaže ličnu kartu i sve tri su potom privedene. Nezvanično, 
Marijana je imala 2,10 promila alkohola. Ona je kažnjena sa godinu dana uslovne kazne, a moraće da plati i 40 evra zbog vređanja policije.

Pre nego što je izašala pred sudiju za prekršaje, noć je provela u stanici gde su je treznili. Ukoliko joj se ovakak incident ponovi, završiće u zatvoru na 35 dana.

Ovo nije prvi put da Marijana završi u novinama zbog skandaloznog ponašanja izazvanog alkoholom. U aprilu ove godine, ona i njen partner Nemeš navodno su polomili wc šolju u jednoj diskoteci, jer su imali seks.

Tracara.com

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. mare

  23/07/2014 at 6:06 pm

  Koja prostacka slika! Katastrofa, mene je sramota

 2. Anna

  23/07/2014 at 6:32 pm

  Jel to onaj operski pevac? Purnja cigare kao da sutra ne postoji

 3. Troll

  23/07/2014 at 10:24 pm

  Divljaci, nimfomani, klosari.

 4. Djina

  24/07/2014 at 1:30 am

  Svi mi greske pravimo, a greske su nam posebno dozvoljeno u pubertetu i adolescenciji, ali ona je odrasla, zena, majke jedne djevocice, koja ce sve ovo negdje vidjeti… U mom kraju, ima ovakvih prestupa, gdje se majke ponasaju,promiskuitetno, sto zbog novca, sto zbog nasilja u porodici, sto zbog same dominacije nad muskim polom, njihova djece ispastaju, krajnje surovo, svi ih izbjegavju, a ta djeca zeljna svega, paznje, ljubavi i slicno, mnogo to tuzno izgleda kad gledate sa sopstvene terase! Sta su sve “mali ljudi” spremna da urade i izgovore od osam godina, pa to je strasno, a to je ono sto ponose iz kuce i sto cuju u njoj…

 5. hahaha

  24/07/2014 at 10:49 am

  ma oni se pored opijanja i drogiraju,sacuvaj boze!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top