Prati nas

Pijani Džej uleteo na trotoar?!

Šokantno

Pijani Džej uleteo na trotoar?!

dzej

Džej Ramadanovski uleteo je juče na trotoar ispred Kinoteke u Beogradu, a očevici tvrde da je bio dezorijentisan i da se teturao. Sa druge strane, pevač tvrdi da nije imao ni kap alkohola u krvi.

Kunem se, niti sam koga udario, niti sam pijan, majke mi. Valjda čuješ po mom glasu! Bio sam u policiji da zamenim ličnu kartu i onda sam dovezao piće u klub. Neću da grešim dušu, možda sam zakačio stubić kada sam se parkirao, ali nikog nisam povredio. Evo, zovite bolnicu, pa pitajte. Nisam ni pobegao, istovario sam piće u klubu i sve vreme bio sa knjigovođom kako bismo upisali ulaz robe. Meni ovakvim stvarima neko radi o glavi. Neko mi ovo namešta, a znam i ko, ali neću da kažem. U poslednje vreme sve ide preko moje grbače, ne znam kome sam šta zgrešio?! “, ispričao je Džej.

“Znajući kako on vozi, garantovano je hteo tu da se ugura autom, pa je zakačio te stubiće. Ne znam detalje, ali pretpostavljam da je tako, za mene je bitno da nije povređen,” rekla je Džejeva ćerka Ana.

P.Ž./Tračara


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. bla bla

  06/04/2014 at 12:00 pm

  дрога је чудо…

 2. Evol

  06/04/2014 at 12:18 pm

  Zaista ste me razočarali. Svakakve gluposti objavljujete, a niste mogli ništa povodom obilježavanja 20 godina od Kobejnove smrti napisati.

 3. ...M...

  06/04/2014 at 3:13 pm

  glupi ciganin

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top