Prati nas

Pink poslala Eminemu pijani e-mail, on odgovorio samo jednom reči

Extra

Pink poslala Eminemu pijani e-mail, on odgovorio samo jednom reči

Pink je pre nekoliko dana objavila svoj sedmi studijski album koji nosi naziv Beautiful Trauma, a jedan od gostiju je i čuveni reper Eminem.

Reper se pojavio na pesmi Revenge, a posebno je interesantna priča o tome kako je do saradnje došlo.

“Max Martin, moj producent i ja počeli smo da radimo na pesmi, kada sam ja napisala rep deonicu. Pili smo vini, a kad sam došla kući, nastavljala sam da pijem. Ne kažem se uzalud da si hrabriji kad popiješ,” rekla je ona i potom ispriča da je Eminemu poslala mail.

“Napisala sam mu da ga volim i da mi se sviđa što radi sa istim ljudima, poput Rihanne. Dodala sam da je ona zgodnija od mene, ali da sam ja zabavnija i da želim Grammyja u rap kategoriji te da bi voljela da radi sa mnom na ovoj pjesmi. Bio je to vrlodug e-mail, a onda mi je on odgovorio. Napisao samo – Okej,” ispričala je ona kroz smeh.

Nekoliko dana kasnije Eminem je dovršio pesmu i poslao je Pink.

“I onda sam mu ponovno poslala e-mail. Napisala sam da je ovo najbolja stvar koju sam ikad čula! A on je opet odgovorio sam samo sa – OK”, dodala je Pink.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Dane

  17/10/2017 at 1:31 pm

  Mislim da se kaze “jednom recju”.

 2. blblb

  17/10/2017 at 5:32 pm

  Mislim da ko god da je autor ovog članka, nije imao puno posla nego je ovo kopirano sa nekog bosanskog (možda i crnogorskog) sajta. Ili je onaj ko piše na ovom sajtu zaista nepismena osoba.

 3. Molly

  18/10/2017 at 10:26 am

  @blblb
  Zelis reci da su Bosanci i Crnogorci nepismen narod? Komentar ti nema veze s mozgom.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top