Prati nas

Pink: Pričali su mi da nisam cica za naslovnice!

Vesti

Pink: Pričali su mi da nisam cica za naslovnice!

Popularna pevačica Pink nedavno je za intervju časopisu Cosmopolitan pričala o počecima svoje karijere i to da su joj menadžeri i ljudi iz šoubiza godinama pričali kako nije lice koje će prodavati časopise.

“Govorili su mi da imam jedinstvene crte lica, ali da jednostavno nisam dovoljno lepa za naslovnice. Nije mi to smetalo. Meni je ipak bitno da sam jedinstvena”,rekla je simpatična Pink.

Ipak bez obzira na ove prepreke sa njenih početaka, popularna pevačica u svojoj karijeri je krasila mnogobrojne naslovnice, pa tako i najnoviju za ovaj ženski časopis, za koji je i dala intervju. Uredništvo magazina pevačici je dodelilo titulu “najopasnije ženske koju su ikad intervjuisali”. :)

Pink je u ovom razgovoru otkrila i neke zanimljive detalje vezane za svoju vezu sa bivšim suprugom Keri Hartom, sa kojim je ponovo započela romansu.

“Prilično sam dramatična. Pre sam kad se svađamo znala biti vrlo zla, sve dok mi Keri jednom nije rekao da ga na taj način stvarno vređam. Rekao mi je da prestanem sa tim, a ja sam ga poslušala. Sada se trudim da budem fer dok se svađamo i ne zadajem niske udarce”, kaže buntovnica Pink.

izvor i foto: Cosmopolitan3 komentara

3 Comments

 1. Carolija

  10/05/2010 at 10:56 am

  Posteno :)

 2. : )

  10/05/2010 at 4:59 pm

  hahhahaha

 3. ....vila....

  10/05/2010 at 9:13 pm

  OBOZAVAM JE!!! Mozda nije najljepsa, ali najbolje pjeva!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top