Prati nas

Pippa: Osećam da me javno zlostavljaju!

Šokantno

Pippa: Osećam da me javno zlostavljaju!

Teško izlazi na kraj sa onim što nosi druga strana popularnosti

Teško izlazi na kraj sa onim što nosi naličje medalje popularnosti

 

Interesovanje svetskih medija Pippom Middleton ne jenjava od kako se njena starija sestra Kate udala za princa Williama. U intervjuu za televiziju NBC 30-ogodišnjakinja priča o svom selebriti statusu i naglašava da iako sada ima više mogućnosti, tamna strana slave joj vrlo smeta.

“Puno je pritiska koji se vrši na mene u Londonu, pogotovo kada su u pitanju moje dnevne aktivnosti. Ponekad, paparaci umeju da me prate satima. To je jako teško. Pokušavam da se naviknem da je deo moje privatnosti postao javan… Ipak, stalno imam osećaj da me neko prati gde god da krenem. Ne mogu sasvim da se opustim, pogotovo kada sam u gradu”kaže Pippa.

“Ponekad je jako teško, osećam da me javno zlostavljaju kada pročitam o sebi neke stvari koje očigledno nisu istinite. Vrlo je teško. Ja zapravo samo pokušavam da iskrčim sebi put i živim kao svaka druga 30-ogodišnjakinja”, iskrena je mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža.

Redakcija Tracara.com
Foto: Thedrum.com


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. WAT?!

  01. 07. 2014. at 01:25

  o kakvoj slavi mi ovde pricamo? ko je ona? sestra princeze? definitivno jedna od najiritantnijih osoba koje se provlace kroz medije… apsolutno nezanimljiva i odbojna… koga interesuje ona uopste? prije ce biti da ona ganja paparace a ne obrnuto…. FUJ

 2. Jelena

  01. 07. 2014. at 13:29

  WAT – mislim da britanci bas i ne razmisljaju tako… Oni su ljudi optereceni tom porodicom. Verujem da je paparaci jure ali isto tako verujem i da joj to ne smeta kako je navela.

 3. RiRi forever

  01. 07. 2014. at 13:41

  Paparaci je jure zbog njene sestre a ne nje,ona je niko i nista bar u javnosti,a ne shvata to.

 4. Tora

  01. 07. 2014. at 14:04

  @Jelena, ispravka, britanski tabloidi su ludi za Midltonima, sam narod ne može da ih smisli upravo zato što se guraju svuda, a suštinski nisu bitni.

 5. Born To Die

  01. 07. 2014. at 15:57

  Uf, sve se bojim da ti je lose!

 6. pifi

  01. 07. 2014. at 23:01

  Sta reci o osobi cije je dupe bilo highlight na kraljevskom vencanju xP odbojni su svi, mrs

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top