Connect with us

Pippi Middleton preti zatvor?!
Šokantno

Pippi Middleton preti zatvor?!

Mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža, Kate Middleton, miljenica engleskih tabloida Pippa Middleton mogla bi da završi u zatvoru!

Naime, Pippa se u Parizu vozila automobilom, u kome je bilo još 3 njenih prijatelja: u jednom trenutku jedan od njih je izvadio pištolj i počeo da maše naočigled mnogobrojnih prolaznika! Ukoliko sud u Parizu pokrene postupak, Pippa bi mogla da bude odgovara za saučesništvo u ovom delu jer se nalazila na suvozačevom mestu u automobilu.

“Ukoliko dokazi upućuju na učešće Pippe Middleton u kaznenom delu, svakako će biti gonjena. Svako uključen u ilegalnu upotrebu oružja u javnosti mora biti uhvaćen i ispitan”, rekao je izvor blizak francuskom pravosuđu tabloidu Us Weekly.

Ukoliko se dokaže da je u pitanju pravi pištolj kazna za neidentifikovanog muškarca koji je izvadio pištolj može da iznosi čak 7 godina zatvora. Ukoliko se, pak dokaže da je pištolj lažan, sledi mu kazna od 2 godine!

Pogledajte kako izgleda modni stil Pippe Middleton.

Pogledajte Tračarinu listu najstilizovanijih Britanki.

Foto: Usmagazine.com/Thesun.co.uk

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. ljuta papricica

  16/04/2012 at 7:35 pm

  zasto bi neko mahao pistoljem na ulici?

 2. Mica : ****

  16/04/2012 at 7:51 pm

  Ona je uvek samo u drustvu musaraca…. i to ocigledno nekih bez mere i stila! Zbog sestre bi morala da pazi na ugled

 3. sanjas

  16/04/2012 at 9:07 pm

  Mos misliti izvadice je sestra i zet iz zatvora:) ovo je jako bitna vest, koji je ona faktor. Sestra joj se udala za princa pa i ona puni novine naslovima da umres od smeha :))))))))

 4. :)

  17/04/2012 at 12:58 am

  Pippa mi je jedna od omiljenih starleta :DD

 5. fenserka

  17/04/2012 at 2:52 pm

  Slazem se sa sanjas i Mica:***,pipa nije nikakav faktor a nasi mediji joj pridaju previse paznje…stvarno dokle vise o njoj?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top