Prati nas

PKS: Ko je napravio najbolji burger?

Vesti

PKS: Ko je napravio najbolji burger?

Budući da je pobedila u 2. emisiji, Bojana Stojković ovog puta kao nagradu je dobila ćevap meso, odnosno gotovo meso za burger, dok svi ostali takmičari dobili obično mleveno meso.

Juče je žiri takmičarima dao zadatak da naprave burger, uz detaljno objašnjenje šta kako treba da izgleda i šta treba da sadrži. Pojedini takmičari otkrili su da nikada do sada nisu pravili burgere. Jedna od njih je i Ana Nikolić koja smatra da joj ni Big Lale svojim trikovima ne bi pomogao u pravljenu jela.

Suzana Mančić je da bi se dodvorila žiriju, napravila prženice između kojih je stavila burger, zbog čega joj je Nenad Čanak poručio da je napravila burger za srčani udar. Jellena je jedina napravila burger bez gornjeg dela lepinje, a Dinča je dobio pohvale da jedini pravi burger iz ruke i to zahvaljujući tome što je iz Leskovca, koji je poznat po pljeskavicama.

Ana i Nemanja su se plasirali u finale

Posle ocenjivanja burgera, u finale su se plasirali Nemanja i Ana. Zahvaljujući odličnom aranžiranju i serviranju jela, pobedu je sinoć odneo Nemanja, što je Bojana šaljivo prokomentarisala da je ovog puta pustila muškarca da pobedi.Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
4 komentara

4 Comments

 1. lady sara

  06/09/2012 at 3:17 pm

  buuurgeer

 2. Iva

  06/09/2012 at 3:31 pm

  Ideja emisije je ok, ali mi se nikako ne svidja ona horor-dramaticna muzika.

 3. Da, da kako da ne...

  06/09/2012 at 7:40 pm

  Necoooo pusti koju dlaku, znas ipak si musko… :D

 4. Tina

  06/09/2012 at 10:43 pm

  Americka kopija! :@

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top