Prati nas

PKS: Marija nasrnula na člana žirija!

Televizija

PKS: Marija nasrnula na člana žirija!

Lepa glumica se razbesnela na snimanju rijalitija

 

Atraktivna glumica Marija Petronijević, koja je u vezi sa rukometašem Vladom Mandićem, napravila je skandal na snimanju rijalitija Prvi kuvar Srbije. Ona se u utorak uveče toliko razbesnela kad je član žirija kuvar Petar Gajić iskritikovao njeno jelo, da je osula paljbu po njemu, vičući prišla do stola žirija i gurnula tanjir sa hranom na njega!

“Nisam imala nameru da Gargamela fizički povredim, iako me je po ko zna koji put iznervirao. Burno sam reagovala jer sam bila zaprepašćenja njegovim nepoznavanjem materije, a tvrdi da je profesionalac. Čim je video da je moj suši fenomenalno spremljen i serviran, odmah mu je našao manu. Naime, zamerio mi je to što sam ga umesto u alge uvila u losos. Ubeđivao me je da takav suši ne postoji, iako sam ga lično probala u restoranu”, objasnila je Marija razlog sukoba, dodajući da razlog njene burne reakcije nisu poslovni, niti ljubavni problemi.

“Kao pravi profesionalac svoje privatne probleme, kojih inače imam vrlo malo, ostavljam kod kuće. Posao doživljavam ozbiljno, kao i snimanje ovog programa. Ne bi bilo korektno prema ostalim učesnicima da privatne stvari rešavam u studiju. Ne plašim se diskvalifikacije, jer sam uverena da bi svi u studiju postupili kao i ja. Većina takmičara me je podržala, a ja sam sigurna da će ovo biti najzanimljivija emisija do sad!”

Sudija rijalitija Prvi kuvar Srbije kaže da ga ne iznenađuje ponašanje lepe glumice i da že tek svi takmičari pokazati svoje pravo lice.

“Marijino ponašanje me odavno ne iznenađuje. Ona je temperamentna devojka, koja će imati još nekoliko ovakvih, a i gorih ispada. Smatram da joj je to loša osobina, ali sve je to sastavni deo ovog šou-programa. Ipak, teško je kada nekome naređujete da radi, vremenski ga ograničite, a posle ga još i kritikujete. Od nje uskoro očekujem da me gađa tanjirom, tiganjem ili metalnim posuđem, ali to važi i za druge takmičare.”

Izvor: Pressonline.rs

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. Ivanaaaaaaa

  19/10/2012 at 10:41 am

  Smorcicccccccccccc

 2. OnlyO

  19/10/2012 at 11:24 am

  Jos kad bi nas ovo zanimalo i kad bi znali ko je Marija bilo bi vrh!

 3. DBoss

  19/10/2012 at 12:59 pm

  Ona stvarno ima nekih problema sa autoritetom. OK,kapiram da ponekad Petar pretera,ali ona se ponasa kao malo dete… Devojko,SAMOKONTROLA!!! Ravnodusnost bi mu vise zasmetala nego ovakva reakcija.

 4. Coffee_fan

  19/10/2012 at 1:50 pm

  Steta sto mu sa tanjirom nije razbila glavu!Covek je iritantan i totalni debil.

 5. cici

  19/10/2012 at 6:06 pm

  koja seljandzura brateeee!

 6. bakis

  19/10/2012 at 9:26 pm

  seljancica…

 7. dejo

  21/10/2012 at 2:02 pm

  Doktorica Ivana

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top