Plavuše sa RTS-a uzvraćaju udarac!

Objavljeno: 14.11. 08:08

Jedna od prozvanih plavuši sa RTS-a: Nataša Miljković

 

Izjava narodnog poslanika DSS-a i dramskog pisca Siniše Kovačevića u Narodnoj skupštini Srbije o Radio televiziji Srbije, njenom programu, menadžmentu i plavušama koje na njemu rade, vrlo je razljutila poznate voditeljke sa javnog servisa, koje su odlučile da mu odgovore.

“RTS nema nikakav program, osim nekoliko plavuša koje se smenjuju vodeći ga”, rekao je Siniša Kovačević, a otvoreno pismo poznatom dramskom piscu, objavljeno na RTS-ovom sajtu i koje vam u celosti prenosimo potpisuju Nataša Miljković, Olivera Kovačević i Olivera Jovićević.

Odgovor “plavuša” sa RTS-a Siniši Kovačeviću

Gospodine, danas i ranije, u više nadahnutih skupštinskih nastupa, pominjali ste “plavuše sa RTS-a” u nepriličnom, nedostojnom i čitavom civilizovanom svetu nedozvoljenom kontekstu.

Krajem septembra, citiramo, usred Skupštine Srbije, izrekli ste da “plavuša vodi Jutarnji program, plavuša vodi Vesti, plavuša vodi Beogradsku hroniku, plavuša vodi Dnevnik, plavuša vodi politički program, plavuša vodi na piće, plavuša vodi kući”.

Na današnjem zasedanju izjavili ste da najgledanija srpska televizija, RTS, nema nikakav program, “osim nekoliko plavuša koje se smenjuju vodeći ga”.

Vi ste relativno poznat srpski dramski pisac, radnik u kulturi, otac jedne skoro plavuše, narodni poslanik. Ali, Vi ste, ujedno, i sramota svake od nabrojanih kategorija. Vaše izjave su više od prostakluka i vređanja sopstvene ćerke.

To je krivično delo koje je ostalo bez dostojnog odgovora u najvišem zakonodavnom domu Srbije. Vi zaslužujete bolji odgovor od srpskog pravosuđa. Dobićete ga.

Vaše je pravo da se u oceni programa RTS-a raziđete sa vlastitim narodom. Ali, ne možete preko „plavuša”, polnog rasizma i zaštićeni imunitetom da, usred Skupštine, vodite krstaški rat protiv RTS-a jer sudskim putem, mimo važećih pravilnika, zahtevate isplatu 160.000 evra autorskih honorara za reprize vaših serija.

To svi zaposleni na RTS-u znaju i pitaju se, brkati poslaniče i junački književniče, da li biste ovako vređali “plavuše” i naš program da ste, poduprti svojim poslaničkim autoritetom, protivzakonito odlomili milionsku nadoknadu?

Nataša Miljković, Olja Kovačević, Olivera Jovićević, u ime Vaše ćerke i desetina “plavuša” sa RTS-a.”

Redakcija Tracara.com

faris.yuma@gmail.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

9 komentara

 1. smorendecko@gmail.com'

  Smoren Decko

  dobro su ga spustile bez psovki i uvreda
  svaka cast plavusama sa RTS-a

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. kolinda.kolinda@gmail.com'

  Crni

  Komentar je bio na los program RTS, a plavuse su samo bile sporedni deo komentara, no one ne pokusavaju da komantarisu o programu koje vode. nego pokusavaju da se ubace na prvo mjesto. Ko eto mi “plave” pa nekome smetamo, neznam zasto najvise viceva ima o plavusama.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. vida9002@gmail.com'

  Vuk

  Ej srbijo jebovas klinton stovas sve nije pobijo .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. tina.m@gmail.com'

  Tina

  Oliveri Kovacevic svaka cast!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. bukarica.sm@neobee.net'

  bonny

  On je mogao komentarisati program koliko je zeleo i nikome nista, ali njegove reci vredjaju voditeljke i novinarke koje je prozvao i svaka im cast sto su mu odgovorile. Ne ubacuju se one na prvo mesto nego je on bezobrazno i nekulturno njih isprozivao. Svaka cast devojke.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. 97.djordje@gmail.com'

  Pravda

  Sve je tacno sto je rekao nas cenjeni dramski pisac Sinisa Kovacevic.RTS nema zaista nikakav program i nije tacno da su oni najgledanija televizija.Imaju samo neke vesti,dnevnike gde se sve iznova ponavljaju vec govorene informacije.Voditeljke ne treba komentarisati.One nemaju ni obrazovanja ni kulture,pogotovo Natasa Miljkovic.Vrlo su drske prema svojim gostima.Emisije su dosadne.Slagalica se vec emituje 20 godina,repriziraju serije koje su prikazivane,takodje,vec 20 puta,kao i filmovi.jos ona pretplata i sve.Uzas.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. serdinac@gmail.com'

  Ivan

  Sinisa Care u pravu si .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 8. jovanalipovcic@gmail.com'

  Jovana :-)

  Sviđaju mi se ovako obrazovane osobe koje su njega više ponizile diplomatskim načinom,nego on njih uvredama ;)

  Thumb up 1 Thumb down 0

 9. jelena.jovulov@gmail.com'

  LoL

  Glupo i gluplje….Srbija

  Thumb up 0 Thumb down 0

milena-ceranic1
Hot or not

Milena Ćeranić drastično promenila frizuru

Otkako se pojavila na našoj muzičkoj sceni, pevačica Milena Ćeranić imala je dugu smeđu kosu, koja je bila njen zaštitini znak.