Prati nas

Playboy zečica otkrila: Htela sam da se ubijem dok sam živela sa Hefnerom

Život

Playboy zečica otkrila: Htela sam da se ubijem dok sam živela sa Hefnerom

Ispričala istinu (foto: wenn)

Ispričala istinu (foto: wenn)

Američka manekenka i jedna od devojaka Hugh Hefnera, Holly Madison, odvažila se i objavila knjigu, negirajući sliku lepog života jedne Playboy zečice.

Radoznale avanture i priče koje opominju – ovako je Holly, na koricama knjige, opisala svoje memoare, koji govore o njenom, ne tako lepom životu koji je provela u Playboy Mansion-u.

“Život, unutar ove poznate palate, uopšte nije sladak san – ubrzo se pretvori u košmar.”, govori njen promotivni materijal i dodaje da “nakon što je izgubila svoj identitet, smisao sa samovrednovanje i nadu u lepšu budućnost, Holly zatiče samu sebe kako, sama, u kadi, razmišlja o samoubistvu.”

“Drago mi je što konačno mogu da podelim svoje priče, koje sam naučila iz svog ličnog iskustva, unutar palate i van nje”, izjavila je Holly. “Mislim da će moja knjiga iznenaditi ljude i raduje me što ću konačno podići veo misterije objasniti zablude koje se vezuju za moj život.”

Knjiga Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny, će se pojaviti u prodaji početkom juna, a iz samog naslova i najsitnijih detalja koji obiluju knjigom, možemo tvrditi da se radi o jako sočnom  zaista intrigantnom izdanju.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Dušan

  20. 03. 2015. at 19:49

  Pa niko je nije tjerao da živi u Playboy villi. Što nije otišla iz nje ranije? Odgovor je “$$$”.

 2. nn

  20. 03. 2015. at 21:24

  Ma mora da joj deda nije nista ostavio para jer ga je ostavila…Taj sou sam gledala od pocetka kao iKardasijane….bili su super tada…Nesto novo i zanimljivo…

 3. Anna

  20. 03. 2015. at 23:31

  Bez sado-mazo i nekrofilije ne bi zivela onako, zato cuti. mogla si da odes
  ne dao bog da su se ikad prikazivale sve orgije odande

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top