Pobednik VB VIP je Švaba!

Objavljeno: 28.02. 08:34

Glumac Milan Marić koga svi znamo po ulozi Švabe iz kultnog filma Srđana Dragojevića Rane, pobednik je četvrte sezone Velikog brata. Čestitamo!

U superfinalnoj večeri prvi ukućanin koji je ispao bio je folker i večiti provokator Era, zatim za njim je kuću VB napustio dobroćudni snagator Ervin, posle njega izašla je pevačica Lepa sa sve lutkom Milicom. Treći pred kraj ispao je makedonski voditelj i pevač, koji nas je ove sezone možda najviše zasmejavao, Boki. I na kraju su ostali, kao što se i očekivalo Anabela i Milan.

Ipak Anabela je bila poslednji izbačeni ukućanin, što značilo da je Švaba pobednik. Bivša članica Fanky G, zaplakala je kad je videla svoje ćerke, ali je pored toga priznala da se zaljubila.

“Gledali ste me kako jedem i spavam, možete da me gledate i kako volim”- rekla je Anabela po izlasku iz kuće.

Inače i Malden i Anabela su po izlasku iz kuće već dali intervjue sa pričom da žele da ostvare ozbiljnu vezu. Lepo, videćemo kako će to da ispadne…

Švabina pobeda u VB VIP je...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

U kući  VB Švaba je ostao sam i nije mogao da veruje da je upravo on pobednik VB. Bio je očigledno vrlo uzbuđen, međutim da je zaista pobednik VB i da dobija nagradu od 50.000 eura bilo mu je jasno tek kada je izašao iz kuće i kad je krenulo veliko slavlje sa prethodno izbačenim ukućanima.

Pogledajte kako je to izgledalo…Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar
cristiano-ronaldo
Hot or not

Cristianu Ronaldu se internet smeje zbog ovih cipela

Cristiana Ronalda obožavaju širom sveta zbog njegovog ogromnog talenta, ali je zvezda Reala bila neretko i na meti kritika zbog svog stila oblačenja.

Prijavi se za naš newsletter

Najnovije vesti prvo stižu u tvoj inbox!
Ime
E-mail