Prati nas

Počela prodaja karata za Exit 2013!

Događaj

Počela prodaja karata za Exit 2013!

Iako je bilo najava da se EXIT 2013 neće održati, naredno izdanje ovog festivala biće održano na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10. do 14. jula 2013. godine – dan duže nego prethodnih godina!

Novi Exit najavljen je kao (R)evolucija, upravo zbog dodatnog dana. “Exit festival je u prethodnih dvanaest godina prešao dug put. Od nultog Exita u 100 revolucionarnih dana na novosadskoj plaži do jednog od najvećih svetskih i evropskih muzičkih festivala i najznačajnijih srpskih brendova,” kaže direktor i jedan od osnivača festivala Dušan Kovačević.

Erykah Badu na Main Stageu Exita 2012.

Ivan Milivojev, suosnivač i član Upravnog odbora evropske festivalske asocijacije navodi da će festival pretrpeti značajne koncepcijska unapređenja. Jedna od novena je uvođenje nultog dana festivala, koji će se pored Tvrđave, odigravati i u gradskom jezgru Novog Sada. Želimo da otvorimo pitanje kako taj festival treba da izgleda. On je godinama od dobro čuvane tajne i lokalne priče postao velika internacionalna priča. Želimo da zadržimo tu internacionalnu komponentu, ali uz balans sa lokalnom zajednicom,” izjavio je on.

Da li se radujete novom Exitu?

Foto: Exit.orgKlikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top