Počela prodaja karata za Exit 2013!

Objavljeno: 12.12. 14:30

Iako je bilo najava da se EXIT 2013 neće održati, naredno izdanje ovog festivala biće održano na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10. do 14. jula 2013. godine – dan duže nego prethodnih godina!

Novi Exit najavljen je kao (R)evolucija, upravo zbog dodatnog dana. “Exit festival je u prethodnih dvanaest godina prešao dug put. Od nultog Exita u 100 revolucionarnih dana na novosadskoj plaži do jednog od najvećih svetskih i evropskih muzičkih festivala i najznačajnijih srpskih brendova,” kaže direktor i jedan od osnivača festivala Dušan Kovačević.

Erykah Badu na Main Stageu Exita 2012.

Ivan Milivojev, suosnivač i član Upravnog odbora evropske festivalske asocijacije navodi da će festival pretrpeti značajne koncepcijska unapređenja. Jedna od novena je uvođenje nultog dana festivala, koji će se pored Tvrđave, odigravati i u gradskom jezgru Novog Sada. Želimo da otvorimo pitanje kako taj festival treba da izgleda. On je godinama od dobro čuvane tajne i lokalne priče postao velika internacionalna priča. Želimo da zadržimo tu internacionalnu komponentu, ali uz balans sa lokalnom zajednicom,” izjavio je on.

Da li se radujete novom Exitu?

Foto: Exit.org


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

monica-bellucci2
Hot or not

Kakva transformacija: Monika Bellucci postala plavuša

Jedna je od najlepših žena na svetu, vrsna glumica i modna ikona Monica Bellucci prepoznatljiva je po svojoj smeđoj dugoj kosi, ali je nakratko...