Prati nas

Počeli Dani vina – vinsko blago regiona na akciji

Vesti

Počeli Dani vina – vinsko blago regiona na akciji

slika za lifestyle

U većim IDEA objektima, Mercatoru i Roda Megamarketima počela je akcija popusta na asortiman vina iz domaćih vinograda.

Kada mislimo na vino, hranu ili izlaske, uglavnom je prva asocijacija bistro ili proslava kod kuće i poneka bašta restorana. Odabrani ukus vina i pažljivo odabrani zalogaji hrane povešće vas u neku novu dimenziju uživanja i učiniti gastro avanturu nezaboravnom.

Iz vinarije Zvonko Bogdan stižu odabrani stihovi poezije u boci, vrhunska vina harmoničnog ukusa. Raj za vinoljupce uz degustaciju delikatesa nude boce vina sorte koja rađa u plodnom kraju u kojem se spajaju blagi klimatski uticaji plavog Dunava i Velike Morave. Dobar zalogaj hrane zaliven sa autohtonim vinskim sortama Negotina i van vremenskim ukusima Pocerine povešće vas van granica svakodnevnice. Kako tvrde znalci čaša vina na dan savršen je recept za zdravlje.

slika za lifestyle 3

Veruje se da su ljudi koji redovno piju vino kreativniji, romantičniji i poznaju suštinu života. A da je ovaj “nektar bogova“ čaroban svedoči činjenica da i najjednostavniju zakusku čaša vina pretvara u malu svečanost.

Iskoristite Dane vina, povedite drage ljude na degustaciju i uživajte u harmoniji ukusa u većim Idea objektima, Mercatoru i Roda Megamarketima.

slika za lifestyle 11 komentar

1 komentar

  1. Veverica

    14/10/2014 at 10:26 pm

    ako nadjete, obavezno probajte bermet. najdivnija sorta vina koju sam ikad probala <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top