Prati nas

Počelo snimanje filma “S/kidanje”

Film

Počelo snimanje filma “S/kidanje”

Iako se u poslednje vreme često može čuti kako je srpska kinematografija u dubokoj krizi, u našoj zemlji se filmovi i dalje, uprkos svemu, snimaju.

Tako je ovih dana počelo snimanje filma S/kidanje, debitantskog ostvarenja reditelja Koste Đorđevića.

Sudbinu troje mladih junaka koji se bore za ljubav, u ovoj crnoj komediji oživeće mlada glumačka ekipa: Nikola Rakočević (najpoznatiji po ulozi u filmu Šišanje), Dragana Dabović (Na terapiji) i Marko Janketić (Beli,beli svet), uz intrigantnu ulogu Nataše Janjić i podršku iskusnijih kolega – Seke Sablić, Bode Ninkovića i Nebojše Glogovca.

Filmska priča prati sudbinu troje mladih junaka koji se bore za ljubav. Film podržava njihovo dostojanstvo provodeći ih i kroz apsurdne i tragikomične situacije i u samo jednoj noći njihove puteve ukršta. “Realistično tretiranje slike, apsurdnost dešavanja, prostorno-vremenski paralelizam – to su tri okosnice koncepcije ovog filma”, kaže reditelj.

Ovaj projekat u produkciji Kinematograske kuće je podržan na konkursima Sekretarijata za kulturu grada Beograda, Filmskog centra Srbije i realizuje se uz podršku opština Palilula i Savski venac. Film će se snimati u aprilu i maju na lokacijama po Beogradu.

Scenario za film, po ideji Koste Đorđevića, napisale su Neda Radulović i Biljana Maksić.

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. ...

  09/05/2012 at 2:08 pm

  srecnoo:)

 2. Mita

  09/05/2012 at 3:27 pm

  Vecina domacih filmova je kriminalno losa.

 3. Jelenica90

  09/05/2012 at 6:15 pm

  Ovi novi filmovi sa amaterskim glumcima su uzasni,da kada god gledam nekako se jezim koliko lose glume…Stari filmovi sa starim dobrim glumcima su najbolji!

 4. @Ja@Sam@Neko

  10/05/2012 at 9:21 am

  Ispravite..Napisali ste Filovi..Stavite M

 5. @Ja@Sam@Neko

  10/05/2012 at 9:28 am

  @Jelenica90-Ajd da tebe vidimo kako glumis,pa cu ja tek onda da se jezim

 6. Peggy_Sue

  29/07/2012 at 11:53 pm

  Samo nek’ se snima! :D Pa @Jelenica90 , umiru ti stari glumci (nažalost,naravno) i šta sad , treba prestati snimati ?! I ovi mladi su odlični, od-li-čni. Samo naprijed. :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top