Prati nas

Počinje bitka za Zlatne kokice!

Dodela nagrada

Počinje bitka za Zlatne kokice!

Dodela MTV Movie Awards biće održana 21. put u nedelju, 3. juna u Gibson amfiteatru u Universal Cityju!

Nominovani kreću u bitku za MTV-jevu dodelu filmskih nagrada 2012., uz The Hunger Games i Bridesmaids u tesnoj borbi sa osam nominacija svaki, uključujući i one za kategorije Najbolji film, Najbolja glumačka postava i Najbolji proboj. Fanovi imaju Moć kokica u svojim rukama, a glasanje za pobednika je počelo na MovieAwards.MTV.com i biće otvoreno do subote, 2. juna.

Kao i prethodnih godina, borba u kategoriji za Film godine trajaće i tokom svečanosti dodele uživo, kad se 21. godišnja dodela 2012 MTV Movie Awards bude prenosila uživo u nedelju, 3. juna na MTV-ju iz Gibson amfiteatra u Universal Cityju, Kalifornija.

Ovogodišnji prenos će takođe biti teatralno nadmetanje između dve duhovite dame i jedne akcione zvezde jer Kristen Wiig, Melissa McCarthy i Jennifer Lawrence imaju po četiri nominacije svaka, više od svih nominovanih glumica. Emma Stone, Emma Watson i Rooney Mara ih prate u stopu sa tri nominacije svaka i u tesnoj su borbi u kategorijama poput one za  Najbolju žensku ulogu. I među muškarcima traje napeta borba gde Channing Tatum, Jonah Hill i Josh Hutcherson imaju po četiri nominacije i bore se u kategorijama kao što su one za Najbolji poljubac i Najbolja tuča.

Ovogodišnja dodela donosi novih pet kategorija: Najbolja muzika, Najbolja transformacija na platnu, Najemotivnije izvođenje, Najbolja glumačka postava na filmuNajbolji gad na filmu i Najbolja prva uloga na filmu, koju će dodeliti izabrani komitet reditelja.

Foto: MTV1 komentar

1 komentar

  1. Affirmative

    04/05/2012 at 2:24 pm

    Nadam se da ce Hunger Games pobediti! Ako ga niste gledali, morate! Film je odlican za svakoga. Ja imam 15 god. i kazem vam da mi je to omiljeni film!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top