Connect with us

Počinje Terraneo: Sve što treba da znate
Događaj

Počinje Terraneo: Sve što treba da znate

The Ting Tings večeras otvaraju Terraneo

Napuštena kasarna u blizini Šibenika danas oživljava – počinje drugi po redu Terraneo festival!

Festival će otvoriti svojim nastupom na Terra bini bend Gatuzo iz Hrvatske, a zagrevanje kreće u 21 čas kada na scenu izlazi britanski duo The Ting Tings. Odmah za njima kreću Friendly Fires, dok su za kulminaciju večeri zaduženi Thievery Corporation koji stižu iz Amerike, a koji na scenu stižu nešto pre ponoći.

Groove Armada nam je spremila odličan DJ set, i vrteće od pola tri pa do izlaska sunca, a preporučili bismo vam da poslušate i MJ Cola, koji na Aero stage stiže iz Britanije, kao i Amerikance Future Islands.

Za lakše snalaženje na festivalskom prostoru možete da preuzmete Android i iPhone aplikaciju Terraneo in your pocket, koja svim Android i iPhone korisnicima omogućuje pregled svih onih sadržaje koji se već nalaze na službenoj internet stranici Terraneo festivala, a moguće je posebno označiti omiljene izvođače i tako osigurati pravovremenu informisanost o njihovim aktivnostima na festivalu. Posebno iznenađenje u aplikaciji je kamera sa posebnim Terraneo okvirom i nekoliko pravih letnjih filtera.

Za lakše snalaženje na festivalu, kliknite na mapu!

P.Ž./Tračara

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. ikaccc

    07/08/2012 at 11:27 am

    bas lepo izgleda samo sto je sve sitno na mapi pa ne mogu da procitam :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top