Connect with us

Počinje X factor Adria!Hot!

Počinje X factor Adria!

X factor počinje u nedelju! (foto: Promo)

X factor počinje u nedelju! (foto: Promo)

Jedan od najpopularnijih muzičkih šouova na planeti X Factor emitovaće se od 22. marta, svake nedelje u 21.00 na Prvoj srpskoj televiziji. Jedna od novina u novoj sezoni jeste regionalni karakter s obzirom na to da će biti emitovan u čak pet zemalja: Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Makedoniji i Crnoj Gori.

Četvoročlani žiri, Željko Joksimović, Tonči Huljić, Massimo Savić i Aleksandra Kovač već su dobro uigran tim koji je spremno dočekao brojne takmičare na audiciji. Sudeći po prvim komentarima, očekuju nas vrhunski izvođači i odlična zabava u kojoj ćemo uživati ovog proleća.
Ono što je sigurno, neće im biti lako u odluci ko prolazi dalje.

“Veliko je opterećenje to što imaš osećaj da držiš sudbinu nekih ljudi u rukama. Teško je igrati se tim stvarima. Zapravo, ja želim da im objasnim da je ovo pitanje jednog dana u životu. Sledeće godine može biti nova prilika, sutra je novi dan”, objašnjava Tonči Huljić.

x-factor

Željko je prošle godine važio za najstrožeg člana žirija, a na pitanje da li će tako biti i ove godine, odgovorio je: “Sve zavisi od takmičara. Mislim da sve ima argumente s razlogom. Ovogodišnji kandidati su fantastični, ogromna je konkurencija i imaćemo težak zadatak da izaberemo najbolje!”, iskren je Željko.

Massimo je već najavio da će biti rigorozan i realan: “Mislim da je ovakvim emisijama falilo malo iskrenosti i malo profesionalnosti”.

Jedina dama u žiriju ima svoj pristup: “Uglavnom dajem podršku koja je mnogo važna onima koji je zaslužuju. Onima za koje mislim da ne treba da se bave muzikom to kažem na diplomatski način. Imam pedagoški pristup.”

2 Comments

2 komentara

  1. LadyAna

    19 March 2015 at 10:58 am

    Ziri ocaj :o

  2. Maximilian

    20 March 2015 at 3:07 am

    Boze ocajnog zirija, fuj! Da li je moglo gore?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top