Connect with us

Počinje X factor Adria!
Hot!

Počinje X factor Adria!

X factor počinje u nedelju! (foto: Promo)

X factor počinje u nedelju! (foto: Promo)

Jedan od najpopularnijih muzičkih šouova na planeti X Factor emitovaće se od 22. marta, svake nedelje u 21.00 na Prvoj srpskoj televiziji. Jedna od novina u novoj sezoni jeste regionalni karakter s obzirom na to da će biti emitovan u čak pet zemalja: Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Makedoniji i Crnoj Gori.

Četvoročlani žiri, Željko Joksimović, Tonči Huljić, Massimo Savić i Aleksandra Kovač već su dobro uigran tim koji je spremno dočekao brojne takmičare na audiciji. Sudeći po prvim komentarima, očekuju nas vrhunski izvođači i odlična zabava u kojoj ćemo uživati ovog proleća.
Ono što je sigurno, neće im biti lako u odluci ko prolazi dalje.

“Veliko je opterećenje to što imaš osećaj da držiš sudbinu nekih ljudi u rukama. Teško je igrati se tim stvarima. Zapravo, ja želim da im objasnim da je ovo pitanje jednog dana u životu. Sledeće godine može biti nova prilika, sutra je novi dan”, objašnjava Tonči Huljić.

x-factor

Željko je prošle godine važio za najstrožeg člana žirija, a na pitanje da li će tako biti i ove godine, odgovorio je: “Sve zavisi od takmičara. Mislim da sve ima argumente s razlogom. Ovogodišnji kandidati su fantastični, ogromna je konkurencija i imaćemo težak zadatak da izaberemo najbolje!”, iskren je Željko.

Massimo je već najavio da će biti rigorozan i realan: “Mislim da je ovakvim emisijama falilo malo iskrenosti i malo profesionalnosti”.

Jedina dama u žiriju ima svoj pristup: “Uglavnom dajem podršku koja je mnogo važna onima koji je zaslužuju. Onima za koje mislim da ne treba da se bave muzikom to kažem na diplomatski način. Imam pedagoški pristup.”

Loading...
Pročitajte još i:  Kiki: Ilminim roditeljima je u glavi samo novac, ona nema iks faktor!
2 Comments

2 komentara

  1. LadyAna

    19/03/2015 at 10:58 am

    Ziri ocaj :o

  2. Maximilian

    20/03/2015 at 3:07 am

    Boze ocajnog zirija, fuj! Da li je moglo gore?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top