Prati nas

Počinje zimska sezona u Krugu!

Vesti

Počinje zimska sezona u Krugu!

Najbolja zabava se ovog petka, 26.10. i subote, 27.10. svečano vraća u najlepši zatvoreni prostor u gradu. Klub KRUG najavljuje prvu zvaničnu zimsku sezonu i brojne ekskluzivne sadržaje!

Bašta beogradskog kluba KRUG je ovog leta bila mesto na kojem je realizovana nova ideja popodnevne zabave. Koncept nazvan Afterwork okupio je brojne ljubitelje leta, sušija, osvežavajućih letnjih i pre svega – dobre zabave, na mestu opuštanja, daleko od pogleda na kancelarijski enterijer. Nešto niža temperatura samo je uslovila selidbu iz bašte u unutrašnjost KRUG-a – a nesvakidašnji enterijer i program učiniće i prvu zvaničnu zimsku sezonu rada kluba KRUG gotovo letnje-osvežavajućom!

KRUG je bar i klub, KRUG je mesto za koncerte, izložbe i revije. KRUG je novi krug urbane istorije. KRUG u nastavku otkriva delić programa za nedelju nakon zvaničnog otvaranja:

Ovu sezonu klupskog života KRUG započinje u petak, 26.10. i subotu, 27.10. od 21h, za kada je zakazano svečano otvaranje prve zvanične zimske sezone! Prvo veče otvaranja biće posvećeno početku 32. beogradske Nedelje mode, zakazanom za petak, 26. oktobar.

Već naredne srede, 31.oktobra, KRUG će biti mesto na kojem će se okupiti glumci i ekipa filma Artiljero, u režiji Srđana Anđelića, nakon premijere filma zakazane za to veče. Vrata kluba biće otvorena za sve one koji budu želeli da proslave premijeru filma i uživaju u sjajnom muzičkom programu, koji najavljuju MeHighLow & Marko MaraQYa, sa početkom u 23h.

U četvrtak, 1. novembra od 21h, poznati fotograf Miša Obradović će u KRUG-u predstaviti ekskluzivnu izložbu fotografija u okviru 32. beogradskog Fashion Week-a. Na binu kluba KRUG će od 23h izaći Sergej Trifunović i njegov Užička republika bend i prisutne sigurno naterati na ples.

Već sutradan, u petak 2. novembra od 22h, klub KRUG biće domaćin još jedne zvanične Fashion Week zabave!

KRUG ponosno najavljuje nastup nezaboravnog dvojca Silicone Soul, koji će se za DJ pultom ovog kluba naći u subotu, 3. novembra od 22h! Žurka će svakako biti nastavak sjajne serije zabava koju ovi momci umeju da prirede u Beogradu, a cena ulaznica biće uskoro saopštena.

Za sam kraj intezivne nedelje koja sledi, u nedelju 4. novembra, izvršni direktor televizije Studio B i veliki filmofil Jugoslav Pantelić prirediće za goste KRUG-a filmsko veče sa početkom u 20h.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top