Connect with us

Pogledajte mališana koji je rasplakao publiku ‘Pinkovih zvezdica’

Hot!

Pogledajte mališana koji je rasplakao publiku ‘Pinkovih zvezdica’

Rasplakao publiku svojim nastupom (foto: printscreen)

Rasplakao publiku svojim nastupom (foto: printscreen)

Pavle Vasiljević ima samo šest godina, ali glas mu je toliko zreo da je uspeo da rasplače publiku u studiju Pinkovih zvezdica!

Ovaj mališan je pevao pesmu Željka Joksimovića Ima nešto u tom što me nećeš, a sem što je od žirija dobio pet glasova, i stajling mu je bio za peticu: imao je džemper i plavu leptir mašnu!

“Neverovatno da neko u tim godinama tako peva!” prokomentario je žiri.

Pogledajte nastup malog Pavla.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. Lungo mare

  27/12/2014 at 3:42 pm

  Koji mali kralj!!!!!
  Vidi mu stajling a govor tela da umreš…..drži se kao prava–pravcata zvezda…mali genijalac.Ima 6 godina i već sad bolje pjeva od Karleuše ,bar oko desetak puta.Gledam ove zvezdice i nema boljeg,odma treba u finale i pobjednik…ZVEZDA JE ROĐENA.
  Zamislite samo kad dođe u vrtić koja je on faca.Glavna teta u vrtiću od danas mora biti organizator svih mogući vrtića i školica, mora se pobrinut za Pavlove nastupe.Puno ima mali dječaka koji dobro pjevaju ali Pavle je poseban…Pavle je mali princ iz njega zrači božanstvo.

 2. STARSHIP

  27/12/2014 at 4:21 pm

  SVE ME STRAH DA OD OVOG SHOWA NECE BITI NISTA… TJ. POBJEDNIK CE DA NESTANE A NI NAGRADU NECE DOBITI… OVO JE SVE SAMO DA SE POPUNI PROGRAMSKA SEMA I DA BI PROGRAM BIO GLEDAN

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top