Prati nas

Pogledajte novi spot Vlada Georgieva!

Video

Pogledajte novi spot Vlada Georgieva!

vlado-georgiev

vlado georgiev

Iako je album Daljina još svež, mnogi fanovi su sa nestrpljenjem čekali nešto novo od svog omiljenog pop kantautora. I sada je pred vama novi spot Vlada Georgieva za pesmu Iskreno.

Proslavljeni kantautor Vlado Georgiev snimio je novi spot za pesmu Iskreno koja se nalazi na njegovom poslednjem albumu Daljina. Spot je premijerno prikazan u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem na TV Prva. Zanimljivo je da je scenario spota osmislio sam Vlado Georgiev koji u njemu glumi sam sebe, a u ulozi pratećeg benda pojavljuju se atraktivne devojke.

Pored njih u snimanju ovog visokobudžetnog spota učestvovali su i ljubitelji Vladove muzike koje je on sam pozvao putem društvenih mreža. Spot je sniman na više lokacija u Beogradu, a neke od scena enterijera su snimljene u hotelu Falkensteiner, u kome je ujedno Vlado zajedno sa saradnicima, učesnicima u spotu, prijateljima i kolegama među kojima su bili Željko Vasić, Saša Kovačević, Saša Matić i Saša Milošević Mare, proslavio ekranizaciju prve pesme sa poslednjeg albuma.

 

Pesma Iskreno već uveliko je popularna u što sam se uverio na clubbing turneji koja je još uvek u toku, ali imajuću u vidu da se danas pesme više „gledaju“ nego što se slušaju, hteo sam da spot za ovu pesmu snimim tek pošto ona zaživi. Siguran sam da će ovim spotom pesma dobiti novo slušanje. U narednom periodu i pored turneje i planova za koncert u Areni snimiću još nekoliko novih spotova“, rekao je Vlado Georgiev.

Reditelj spota je Aleksandar Kerekeš Keki, a produkciju spota potpisuje VG ART Studio.

Pogledajte friški spot, a utiske nam obavezno ostavite u komentarima!

Redakcija Tracara.com


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. krokodilčić

  08. 03. 2014. at 10:24

  Otpeavao je Vlado svoje… … …

 2. Jovan

  08. 03. 2014. at 11:18

  A slažem se sa 1. komentarom… A u spotu nema Ivane Španović, sad se plašim stvarno za one tvitove… :(

 3. Troll

  08. 03. 2014. at 18:19

  Propao ili ne, pesma mi je odlicna.

 4. Baba Živana

  08. 03. 2014. at 19:00

  Odlicni i spot i pesma! Steta sto album nije ostvario vecu slusanost, jako je dobar! Mada posto ce sledeci snimiti 2020. ima ovaj vremena da se proslavi. LOl

 5. Biljana

  08. 03. 2014. at 21:56

  Najbolji pevac u Srbiji!!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top