Prati nas

Pogledajte novi trejler filma ‘Zona Zamfirova 2’

Film

Pogledajte novi trejler filma ‘Zona Zamfirova 2’

Tizer nastavka najgledanijeg srpskog filma!

Tizer nastavka najgledanijeg srpskog filma!

Film Vrati se Zone premijerno će biti prikazan u novembru, a sada je pušten i prvi trejler.

Film Vrati se, Zone predstavlja nove avanture Maneta, Zone, Manulaća i ostalih junaka Zone Zamfirove, jednog od najgledanijih srpskih filmova svih vremena. Romantičnu melodramu sa elementima komedije o dogodovštinama kroz koje su prošli Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak, režira Jug Radivojević, a scenario su napisali Ivana i Miroslav Mitić.

Prelepu Zonu Zamfirovu glumi Brankica Sebastijanović, dok zavodljivog kujundžiju Maneta igra Milan Vasić. Kao majka Manetova Jevda pojavljuje se Ljiljana Dragutinović, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić.

Pojavljuju se i novi likovi koje tumače Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Tu su i Milorad Mandić Manda i Vesna Trivalić. Pogledajte trejler!


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. pixie

  06/03/2015 at 1:11 pm

  Ne znam za vas, al’ meni ta Brankica mnogo antipaticna.

 2. Mita

  06/03/2015 at 1:32 pm

  Katastrofa

 3. Ana_WLY

  06/03/2015 at 2:11 pm

  Ko je autor djela “Vrati se Zone” tj. pisac? Kultni film je nastao po uzoru knjige Stevana Sremca, a živo me interesuje ko je skupio hrabrosti da se izjednači sa ovim velikanom, da “nastavi” njegovo lično djelo (da ne napišem “upropasti”).

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top