Pogledajte prvi selfi Jennifer Aniston

Objavljeno: 30.11. 19:51

Ovo je Jennin prvi selfi (foto: Snapchat)

Ovo je Jennin prvi selfi (foto: Snapchat)

Jennifer Aniston godinama je odbijala da se priključi trendu i otvori profile na popularnim društvenim mrežama, te njene privatne i selfi fotografije nismo imali prilike da vidimo. Sve do sada.

Glumica je napravila presedan i gostujući u emisiji Ellen DeGeneres napravila nešto što nikada nije pre – svoj prvi selfi za Snapchat. Fotografija se našla na profilu popularne voditeljke, a na njoj vidimo zvezdu Prijatelja napućenih usana.

Jenn je ranije govorila o tome kako nije ljubitelj društvenih mreža i toga što su ljudi u poslednje vreme izgubili kontakt jedni sa drugima. “Deca više ne razgovaraju međusobno. Bila sam nedavno sa prijateljima na odmoru u Vermontu i njihovo dvoje dece od 9 i 12 godina nemaju ni telefon ni tablet. Jer to je najlepše doba odratsanja. Rastužuje me kada vidim ostalu decu koja su konstantno na telefonu”, rekla je u jednom intervjuu Anistonova.

Otkrila je i kako je suprug iznenadio za Dan Zahvalnosti (foto: WB)

Otkrila je i kako je suprug iznenadio za Dan Zahvalnosti (foto: WB)

Gostujući kod Ellen, Jennifer je otkrila i kako su suprug Justin Theroux iznenadio za Dan Zahvalnosti. “Moj muž je, kako se meni čini, odsutan već godinu dana. Ali me je za Dan Zahvalnosti iznenadio i došao kući iz Nemačke. Nedelju dana pre toga smo se videli, jer sam bila poslom u Londonu. Ali raspored mu je navodno bio ‘totalno prebukiran’ te nije mogao da dođe za praznike. Bilo je to divno iznenađenje”, otkrila je glumica.
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...