Prati nas

Pogledajte prvi selfi Jennifer Aniston

Foto

Pogledajte prvi selfi Jennifer Aniston

Ovo je Jennin prvi selfi (foto: Snapchat)

Ovo je Jennin prvi selfi (foto: Snapchat)

Jennifer Aniston godinama je odbijala da se priključi trendu i otvori profile na popularnim društvenim mrežama, te njene privatne i selfi fotografije nismo imali prilike da vidimo. Sve do sada.

Glumica je napravila presedan i gostujući u emisiji Ellen DeGeneres napravila nešto što nikada nije pre – svoj prvi selfi za Snapchat. Fotografija se našla na profilu popularne voditeljke, a na njoj vidimo zvezdu Prijatelja napućenih usana.

Jenn je ranije govorila o tome kako nije ljubitelj društvenih mreža i toga što su ljudi u poslednje vreme izgubili kontakt jedni sa drugima. “Deca više ne razgovaraju međusobno. Bila sam nedavno sa prijateljima na odmoru u Vermontu i njihovo dvoje dece od 9 i 12 godina nemaju ni telefon ni tablet. Jer to je najlepše doba odratsanja. Rastužuje me kada vidim ostalu decu koja su konstantno na telefonu”, rekla je u jednom intervjuu Anistonova.

Otkrila je i kako je suprug iznenadio za Dan Zahvalnosti (foto: WB)

Otkrila je i kako je suprug iznenadio za Dan Zahvalnosti (foto: WB)

Gostujući kod Ellen, Jennifer je otkrila i kako su suprug Justin Theroux iznenadio za Dan Zahvalnosti. “Moj muž je, kako se meni čini, odsutan već godinu dana. Ali me je za Dan Zahvalnosti iznenadio i došao kući iz Nemačke. Nedelju dana pre toga smo se videli, jer sam bila poslom u Londonu. Ali raspored mu je navodno bio ‘totalno prebukiran’ te nije mogao da dođe za praznike. Bilo je to divno iznenađenje”, otkrila je glumica.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top