Connect with us

Pogledajte prvi spot za Voneve

Muzika

Pogledajte prvi spot za Voneve

 

Voneve u svojoj prvoj video avanturi

Nakon što je ove srede, 3. oktobra tačno u podne, na sva tri sajta regionalnog MTV kanala održana web premijera spota nove uzdanice regionalne muzičke scene Voneve – video za numeru It’s Over now od danas je dostupan i na YouTube-u.

Voneve je prešla dugačak put do tačke objavljivanja svog prvog spota – nakon što je revidirala svoje ambicije, odlučila je da napusti sva ostala očekivanja i posveti se isključivo muzici. Kroz ovo iskustvo je nastao koncept City Of White, kako je Voneve i nazvala album prvenac, fantastični grad koji je u spotu prikazan kao finalna destinacija.

Radnja spota prati detinjastu devojku Voneve i opasnog Johnny-ja, koji su se našli u svetu maski i novca. Njen staratelj i zaštitnik Johnny strada u bekstvu od neotkrivenih antagonista, pružajuci njoj šansu da pobegne. Ovaj preokret je stavlja na put ka Belom Gradu (CityOfWhite), koji je oduvek bio Johnny-jev san. Grad okružen vodom prikazan je iz daleka kao urbana futuristička utopija sa bljestavim sci-fi građevinama u zvezdanoj noći.

Pevačica otkriva da je pesmu It’s Over Now napisala još kao tinejdžer, kao i da od tada komponuje i piše muziku na gotovo dnevnoj bazi – i dodaje: “Pesma govori o onom osećanju kada dozivis svoj smak sveta, bilo da je u pitanju ljubav ili nešto drugo. Taj pad je neizbežan, ali je i neophodan. Kroz bol jedan svet nestaje, ali novi­ se rađa.”

Kompoziciju i aranžman za pesmu It’s Over Now kao i tekst numere, napisala je Voneve, a tehničku podršku pružio je studio Underground na čelu sa producentom Markom Jovanovićem, kao i Ivan Propadović, danas član benda MVP i solista hora Viva Vox. Spot za numeru It’s Over Now snimljen je u Beogradu, tokom avgusta meseca.

Pročitajte još i:  Olivia Newton John i Travolta snimaju album

Ulogu Johnny-ja u spotu tumači Andrej Srećković, jedan od članova kultnog benda Sunshine, a spot je snimio Vladimir Miladinović Piki. Režiju svog prvog video ostvarenja potpisuje Voneve.

Loading...

Pročitaj ceo tekst
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top