Connect with us

Pogledajte prvu, neemitovanu epizodu emisije ‘Zvezde Granda’

Vesti

Pogledajte prvu, neemitovanu epizodu emisije ‘Zvezde Granda’

Prva epizoda 12. sezone Zvezda Granda i dalje nije emitovana na televiziji u Srbiji, ali se zato pojavila na zvaničnom kanalu takmičenja, kao i na sajtu.

Na početku je “konce je pomrsio” tajanstveni član žirija Milomir Marić koji je u svom stilu imao niz opaski na račun Marije Šerifović i Jelene Karleuše. Nakon nastupa jednog od muških kandidata, kojem Marić nije dao glas, atmosfera je došla do usijanja.

Tokom cele emisije diva je ušla u debatu sa Marićem, a u jednom trenutku je rekla kako je on sigurno neki ljakse koji se ne razume u muziku. Na to Tajanstveni nije ostao imun već je u kasnijem obraćanju rekao kako zna sve pesme od Ace Lukasa ali nijednu od Jelene Karleuše.

Pogledajte emisiju.

Loading...

2 Comments

2 komentara

  1. Invictus

    12/10/2017 at 4:16 pm

    Kad objavite sturo i lose prevedenu stranu vest i mogu da razumem ali kad objavite nesto sa nasih prostora sto nema veze sa vezom to vec ne mogu da razumem valjda pricate i citate srpski jezik pa mozete da se informisete o desavnjima na nasim prostorima. Ova epizoda se emitovala na Prvoj tako da ne znam odakle vam informacija da je neemitovana, za jedan portal informativnog karaktera informacije su vam katastrofalno i lose napisane i netacne.

  2. Lorka

    13/10/2017 at 7:42 am

    @Invictus da li je moguće da ti nisu zabranili komentar?! LOL!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top