Connect with us

Pogodite ko se pridružuje “Očajnim domaćicama”?
Vesti

Pogodite ko se pridružuje “Očajnim domaćicama”?

Evo novosti za sve fanove serije “Očajne domaćice”. Kreatori planetarno popularne serije odlučili su da Vistirija Lejn dobije još jednog negativca. Ovog puta za celu sezonu. Pogađate ko to može biti? Reč je o jednom svima nama dobro poznatom negativcu.

Glumac Mark Mozes, ponovo će se pojaviti u ulozi udovca Meri Elis, Pola. Pol je poslednji viđen u trećoj sezoni, kada ga je Majk posetio u zatvoru. Potsećanja radi, Pol (koga igra Mark Mozes) služio je zatvorsku kaznu zbog ubistva Marte Hubert.

Nakon što je napustio “Domaćice”, Mozes je imao novi angažman pa se tako pridružio ekipi serije “Mad Man” tumačeći direktora marketinške agencije, Hermana Filipsa. Početkom ove godine, tvorac “Očajnih domaćica”, Mark Čeri izjavio je da razmišlja o uvođenju novog negativca, pošto je Nikol Šeridan dobila otkaz, a lik fatalne zavodnice i večite kontrašice, Idi Brit, ubijen.

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. *

  07/05/2010 at 3:11 pm

  super*

 2. Filip

  07/05/2010 at 4:24 pm

  Jos je on trebao :D Vec je tu Patrick Logan

 3. BlackBerry

  09/05/2010 at 10:57 am

  Obozawam Marka Moeza ekstra je glumac..bas sam ga gledao danas u BIG MAMA HOUSE 2…

 4. DK

  10/05/2010 at 10:14 pm

  HM OSVJEŽENJE ? MOŽE! BEZ EDDIE I “OPUŠTENIJE” :)BREE MALO POČINJU SMARATI…

 5. DK

  21/05/2010 at 10:26 pm

  S OBZIROM DA JE OVO VEĆ STARA VIJEST, VANESSA WILLIAMS POZNATIJA KAO WIL(HEL)MINA SLATER POSTAJE OČAJNA KUČ(K)ANICA I MRSI KONNCE U NOVOJ SEZONI :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top