Poigravanje sa mozgom u Beogradu

Objavljeno: 01.10. 15:06

Povodom premijere nove atraktivne serije Poigravanje s mozgom, National Geographic Channel je ovog vikenda u tržnom centru Delta City predstavio najmoćniju igračku konzolu ikada napravljenu!

Brojni posetioci TC Delta City ovog vikenda su s osmehom otvarali dobijene atraktivne bele kutije s natpisom BRAIN (mozak) i pompeznom najavom najmoćnija igračka konzola ikada napravljena. U kutiji se, međutim, nije nalazilo ništa osim udubljenja koje izgleda kao da je u njemu stajao mozak i duhovitog korisničkog uputstva, koje počinje rečenicom konzola je već instalirana unutar vaše lobanje – možete početi s igranjem, a sadrži brojne zanimljive činjenice o mozgu i interesantne igre kojima se mogu testirati sopstvene mentalne sposobnosti.

Osim toga, u sklopu promotivne kampanje za seriju Poigravanje s mozgom National Geographic Channel je posetiocima TC Delty City omogućio i da na licu mesta isprobaju svoje intelektualne i perceptivne sposobnosti! U saradnji s Laboratorijom za eksperimentalnu psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, na nekoliko lokacija su se radili zanimljivi ogledi koji su zainteresovanima predstavili neke od psiholoških fenomena. Reakcije posetilaca bile su sjajne, a učestvovali su svi od najmlađih do najstarijih!

Serijal Poigravanje s mozgom, koji istražuje veštine i nedostatke naših mozgova, emituje se na National Geographic kanalu svake srede u 20:55. Obrađujući teme poput percepcije, kreativnosti, laganja, privlačnosti i ubeđivanja, nova serija sagledava ljudski mozak pomoću složenih eksperimenata, optičkih iluzija, interesantnih glavolomki i vrhunske nauke. Uz demonstracije na slučajnim prolaznicima i učešće gledalaca u interaktivnim mozgalicama, serijal Poigravanje s mozgom predstavlja pravu vežbu za vaše male sive ćelije!

—————————————————————————————

O kanalima National Geographic International

 

Kanali National Geographic International (NGCI) inspirišu gledaoce kroz svoje inteligentne i inovativne programe koji preispituju ono što znamo, naš pogled na svet i ono što nas pokreće. Kao poslovna kompanija u vlasništvu National Geographic Ventures i FOX Entertainment grupe, NGCI daje doprinos posvećenosti Društva National Geographic istraživanju, očuvanju i obrazovanju kroz svojih šest kanala: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure i Nat Geo Music.
Globalno posmatrano, National Geographic Channel (sa NGC U.S., koji predstavlja zajednički poduhvat NGV i Fox Cable Networks grupe) dostupan je u 440 miliona domova u 171 državi, na 38 jezika.

 

Dodatne informacije potražite na www.natgeotv.com/rs.
 ————————————————————————————————————-
Redakcija Tracara.com

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.