Prati nas

Poklanjamo vam karte za MVP i Jinx!

Poklanjamo vam karte za MVP i Jinx!

Za predstpjeći vikend najavljujemo odličan provod u Bitef Art Caffeu! U petak gostuje hrvatska grupa Jinx, a u subotu domaći bend MVP.

Zagrebačka retro pop grupa Jinx postoji već pune dve decenije a publika će se posebno radovati njihovim najvećim hitovima Smijem se, Na čemu si ti i Tamo gdje je sve po mom.

Prvi nastup u Beogradu imali su u novembru 2009 godine uspešno napunivši koncertnu salu Doma Omladine od tada su još nekoliko puta nastupali održavši niz valentajnovskih koncerata u Domu Omladine.

Uvek rasprodati, uvek veseli, šareni i energični neće vam dati mira cele noći! Cene karte se kreću od 1200-800 dinara.

Posle dužeg vremena Bane MVP sa bendom LIVE u Beogradu. Novi spot, nova pesma i puno starih hitova. Samo neki od njih su Celu noć i celi dan, Idemo gore, Volim kad te volim, Samo moja… da ne nabrajamo dalje.

Sve to i mnogo više uz obavezni Magic Beans after party Live. Karte se kupuju na ulazu po ceni od samo 300 dinara zahvaljujući partnerima iz JAGERMEISTER-a.

—————-

 

Danas vam pokalanjamo karte za oba koncerta!!! Dovoljno je da pošaljete ime, prezime i svoj broj telefona na naš mejl (mail@tracara.com) i najbrži će dobiti 4×2 karte za MVP i 2×2 karte za Jinx. Naglasite za koji ste koncert zainteresovani!

Srećno i lep provod! :)

UPDATE: Karte za MVP su osvojili Danica R, Jovana M, Nataša B i Sanja O. Karte za Jinx osvojili su Jelena Đ. i Tijana Š.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top